CEVILASSAR 3-1 CE EUROPA Juv (Pretemporada)

18.08.2013 19:56

PRIMERA VICTÒRIA!

David Casany  -  Per fi ha arribat, ja tenim aquí la primera victòria d'aquesta nova aventura de Pedro Quijada al front del Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar: triomf dels nostres per 3 gols a 1 en front del juvenil de Divisió d'Honor de l'Europa. Rodri (en dues ocasions) i Xavi Torrent van ser els autors dels gols que van donar la victòria als verd i blancs davant un valent equip juvenil escapulat. La primera part de l'encontre en termes de joc va estar realment força igualada, amb un Europa que sempre pretenia sortir amb pilota controlada des del darrere i amb un Vilassar que anava intercalant aquella mateixa intenció visitant amb un joc directe molt efectiu (arribant amb perill en moltes ocasions).

Per part dels nostres es podia veure que jugar amb aquest estil directe també permet comoditat en la sortida de pilota des del darrera:  en ocasions els escapulats esperaven més endarrerits i per tant es creaven espais en les zones de creació. Uns espais que, sobretot al tram inicial del segon temps, es van aconseguir aprofitar realitzant un joc directe molt elèctric i perillós. Poc a poc el tram final, però, de la segona meitat aniria clarament transformant-se en color visitant: amb un Europa bolcat a l'atac i buscant reduir distàncies en el marcador. Això sí, el CEV mai deixaria de gaudir d'aproximacions clares de gol i fins i tot Xavi Torrent enviaria una pilota al pal en el darrer minut de l'encontre.

Els gols

El CEVilassar inaugurava el marcador al minut 20 de partit, quan Rodri aconseguia girar-se davant del balcó de l'àrea per acabar definint de manera excel·lent: enviant l'esfèrica amb molta potència a l'escaire escapulada (1-0, min 20).

Camí del 30 d'aquest primer temps l'Europa reaccionaria aprofitant una badada defensiva local: Isaac es plantava sorprenentment sol davant de Artur i definia molt bé per posar l'empat en el marcador (1-1, min 32).

Però ben poc li duraria l'alegria d'aquest empat al conjunt escapulat, ja que Xavi Torrent marcava pel CEVilassar un minut més tard quan també definia molt bé davant la sortida del porter visitant (2-1, min33).

A la represa l'únic gol que es veuria anava a ser el de Rodri, una nova autèntica obra d'art: dins uns bons minuts verd i blancs Xavi Torrent aconseguia combinar amb Rodri i aquest picava molt suaument la pilota per sobre del porter per posar el tercer de la tarda (3-1, min52).

Novament bones sensacions

El cert és que no es va veure un autèntic partidàs. Però tenint en compte que tant sols es porten 2 setmanes de treball: a cada entrenament i partit que passa no podem amagar que les sensacions segueixen sent bones. Els jugadors i l'equip en sí comença a agafar forma i ja es comença a interioritzar un estil de joc i tota una sèrie de funcions, mecanismes i responsabilitats cada dia més clares i més evidents.

Davant la Grama es va merèixer guanyar sense gaudir de la pilota i davant el Cornellà es van arribar a tenir més de 6 ocasions de gol per evitar perdre davant un dels més forts de la 3a Divisió Nacional. Ahir, en front un CE Europa que venia de golejar al Jàbac (amb els quals nosaltres vam empatar) els nostres gairebé no van regalar res en termes defensius i a nivell ofensiu van tornar a gaudir de forces aproximacions a l'àrea rival: destacant, en atac, les grans incorporacions per banda de Larbi i l'olfacte de jugadors com Rodri i Xavi Torrent (qui no només marca sinó que també fa jugar a l'equip).

Proper partit: EE GUINEUETA - CEVILASSAR (dimecres 20'30h)