CEVILASSAR 3 - 0 CEMATARÓ

24.04.2012 18:41

EL LÍDER S’EMPORTA EL DERBI

• El Primer Equip s’imposa al Mataró (3-0) i està més a prop de la 1a catalana

El compte enrere comença millor impossible:  triomf en el derbi maresmenc davant el Mataró (3-0) i tres punts a la butxaca que ens refermen en la primera posició a la classificació i que ens deixen més a prop el somni de la 1a catalana. El líder de la categoria va demostrar el passat diumenge perquè és qui encapçala la taula i va encarrilar la victòria en 3 minuts màgics del primer temps per acabar sentenciant només començar la represa.

Ambient de partit dels grans al Mpal de Vallmorena. El públic comença a olorar que l’equip està ben a prop d’aconseguir una fita històrica i ningú vol fallar a les intenses finals que es viuen sobre la nostra gespa cada dos diumenges. Amb una grada entregada, amb el soroll dels Stromboli de fons i amb un històric del futbol català com el Mataró al davant, començava un partit que prometia moltes emocions. Ja en el seu primer temps el matx estaria molt mogut, amb un Mataró que no venia a passejar-se i que pretenia emportar-se punts del Municipal.

Els mataronins van saber aturar les constants envestides locals durant els primers 20 minuts. Però l’equador de la primera part ens depararia dues accions claus en l’esdevenir del partit: un embolicat córner acabaria amb la pilota botant en la frontera de la línia de gol i Marc Reyes, que havia saltat amb el porter, acabaria rematant l’esfèrica al fons de la xarxa.

Amb aquest gol s’obria la llauna i l’equip verd i blanc podria jugar amb encara més tranquil·litat a l’hora de trobar espais pels quals fer mal als visitants. El 1-0 arribava al minut 21, i només 4 minutets més tard vindria una altra acció clau: una jugada de perill del Mataró acabaria amb un jugador groc i negre al terra (amb una lesió al nas) i amb una contra letal i rapidíssima d’un Vilassar que encarrilaria la victòria gràcies a la bona definició de Mancheño davant la decidida sortida del porter mataroní. Els verd i blancs posaven el 2-0 ja al minut 24 del primer temps.

Fins arribar al temps de descans poques anècdotes i poques jugades de mèrit a destacar. El Mataró podria haver retallat distàncies si Landi no hagués fallat un “un contra un” davant un atent Sergio Cano.

La represa es va començar amb la clara premissa d'intentar sentenciar quan abans el partit, ja que un gol del Mataró tornaria a posar dins el matx als de Moscoso. I l’aposta per sentenciar va sortir realment bé: al minut 50 una bona jugada dels verd i blancs acabaria amb el gol d’un ex-groc i negre com Roger Viladomiu (3-0): el davanter vilassarenc, últimament molt en forma, marcava al seu ex-equip i feia el tercer del matí, un gol que matava gairebé totes les possibilitats dels mataronins en aquell encontre.

A partir d’aquell moment, i amb els canvis que es van realitzar tant a un com a l’altre equip, el partit va perdre en emoció però no pas en accions de perill, ja que per part del Vilassar van entrar al terreny de joc jugadors molt ofensius: Edu Camps, Xavi Cusidó, Juan Garcia, Sultán o Arturo. Al final però, tot i veure’s accions de gol, el marcador no es va moure i el derbi maresmenc acabaria gairebé com havia començat la represa: 3-0.

Partit de debuts

D’aquest partit cal destacar dos debuts: el primer el de Rubén Salvador MCCafferty Myles, jugador procedent del Masnou (3a divisió) i que ha estat fitxat en els darrers dies per aportar experiència i molt de futbol a l’equip (és un defensa amb contrastada experiència en equips com el Masnou, Premià de Mar o Granollers, d’entre d’altres).

A part de Ruben, l’altre que debutava era Juan Garcia: el qui és també entrenador del Infantil ‘A’ ja va posar-se per primer cop la nostra elàstica el passat cap de setmana al camp de la Penya Morera, però encara no ho havia fer al Mpal. de Vallmorena: així que va ser una molt bona notícia veure vestit de curt al Mpal a Juan Garcia.

Situació a la taula

Aquesta victòria davant el Mataró deixa als de Toni F.Corominas, a falta de 6 jornades pel final de la temporada, a només 10 punts del campionat de lliga i de l'ascens a la Primera Catalana. I tot perquè la classificació diu el següent i només resten per jugar-se 18punts: 1r CEVilassar 64pts; 2n Turo Peira 56pts; 3r Llefià 55pts. Si es guanyen els 3 partits de casa com a mínim tindrem assegurada la Promoció. Ara ja sí que estem amb el compte enrere.. Esforç, treball, concentració, humilitat, bon futbol i molta il•lusió: alguns dels ingredients necessaris per aconseguir fer-nos amb el premi a final de temporada. Uns ingredients als què hi hem d'afegir un de clau: el caliu de l'afició als partits! Us necessitarem fins al darrer partit!

PROPER PARTIT: Guineueta - CEVILASSAR (diumenge 29 d'abril)