EMPAT IN-EXTREMIS

• El Primer Equip no podia passar de l’empat (2-2) davant un combatiu Cabrera
  • Els visitants van avançar-se en dues ocasions, Buitrago va igualar els dos cops
  • Aquest empat segueix deixant la mateixa situació respecte la zona baixa

Els errors es paguen cars. I en aquesta darrera ocasió apunt va estar de costar-li al Primer Equip una derrota davant un rival directe per evitar la zona vermella de la classificació. I és que el Cabrera va estar a pocs minuts de certificar un triomf que li hagués donat aire per pensar en la salvació de categoria. Un penal en els darrers sospirs del partit, provocat i transformat per Buitre, evitaria la desfeta verd i blanca i ens permetria sumar, al cap i a la fi, un valuós punt.

Primera part de domini però descencert

Malgrat dominar bona part del tram inicial i gaudir d’aproximacions perilloses sobre la porteria visitant (errant un penal a favor), seria el Cabrera l’equip que s’avançaria primer en el marcador. Una nova badada defensiva dels nostres, i ja en van unes quantes en el que portem de curs, ens feia encaixar el 0-1 quan només s’havien disputat 15 minuts de joc.

Aquest gol va fer encendre els ànims dels d’Esteban Molina i el cert és que els nostres van merèixer donar-li la volta al marcador abans del descans. La manca d’encert, però, només ens permetria marcar un sol gol abans de marxar al túnel de vestidors. Aquest gol (1-1) era obra de Buitrago, qui definia ras al segon pal davant la sortida del porter visitant.

Abans del descans, però, nova gerra d’aigua freda. Quan millor pintava el partit per aconseguir capgirar el marcador, eren els visitants els qui novament aconseguien marcar per posar-se per davant en l’electònic. En aquesta ocasió era a través d’una jugada amb molt mala fortuna pels nostres (gol en pròpia porteria).

Segona part ensopida

Amb el marcador desfavorable s’iniciava una represa on cap dels dos equips acabaria de convèncer ni en joc ni en ocasions. Possiblement es podria haver esperat més dels nostres però el cert és que el cansanci i la gerra d’aigua freda del segon gol acabarien passant factura al llarg dels minuts restants.

Amb només un jugador de camp disponible a la banqueta, els verd i blancs van veure com havia de posar-se de jugador de camp el porter suplent Quim Ortega.

Malgrat no gaudir d’ocasions molt clares per marcar, els nostres arribarien al tram final amb constants aproximacions per intentar posar l’empat al marcador. Un empat que finalment arribaria a pocs instants per a la conclusió del matx: un penal provocat per Gerard Buitrago i transformat pel propi davanter (2-2).

D’aquí fins al final el Cabrera només va poder inquietar la porteria de Nico a pilota aturada. Els d’Esteban Molina en canvi sí que podrien gaudir d’un parell d’arribades perilloses. La més perillosa de totes, un remat de cap de Quim que marxava llepant el pal.