CEVILASSAR 2-2 UD GRAMANET B

25.09.2012 19:33

REMUNTADA EXPRÉS PER SUMAR 1 PUNT MÉS

Xavi Granero va marcar el 2-2 quan encara restaven uns 10' per acabar l'encontre.

• Una bona segona part ens permet seguir sumant
  •  La UDA Gramanet arriba i no perdona

Els vilassarencs van aconseguir remuntar un partit que no van començar gaire bé, ja que només havien transcorregut 2 minuts de joc quan Jimmy (davanter de la UDA Gramanet) superava el porter Sergio per baix i feia el primer pels visitants. A partir d'aquí la reacció del CE Vilassar va ser la d’anar adquirint el control del partit, malgrat no gaudir del control total en el tram inicial. Tot i començar a tenir aquest domini de pilota als de Toni F.Corominas els hi va faltar gaudir d’una mica més de profunditat i, és per això, que no van gaudir de moltes ocasions de perill en el primer temps. A partir del minut 30 va ser quan es van començar a tenir aproximacions amb cert perill: primer Mancheño amb un xut ras que acabaria marxant fregant el pal, i desprès Roger amb un mà a mà amb el porter. Unes ocasions que farien que els colomencs comencessin a tirar un pèl enrere les seves línies. Un fet que provocaria veure a uns verd i blancs molt més propers a la porteria rival que no pas en minuts anteriors. Malgrat aquesta “reacció”, els de Toni F.Corominas no van poder evitar arribar al descans amb el marcador en contra (0-1).

Mancheño també ho va intentar però en tot el primer temps va ser impossible batre al porter visitant Adrià.

Va ser a la segona part on els verd i blancs acabarien mostrant una versió futbolística més propera a la què sempre ens han tingut acostumats: una versió de  més futbol i més empenta. L'entrada de Granero i Vicente van dotar d’aire fresc i profunditat a l'equip, propiciant així més arribades a camp contrari. Això sí, enmig d’aquesta gran millora, enmig d’aquest domini local: arribaria la gerra d'aigua freda quan al minut 68, desprès d'una molt bona jugada personal, Jose superava a Sergio amb un xut fort i col·locat (0-2).

El gol de la Grama B deixava gelat Vallmorena... (0-2)

Lluny d’abaixar els braços els verd i blancs van seguir insistint amb encara més força i empenta; una empenta que acabaria passant factura a una Grama ‘B’ a la qual en aquest inici de lliga li està costant defensar bé els resultats a favor (la setmana passada es av deixar remuntar un 2-0, i va acabar perdent per 2-3). Cal apuntar que aquesta reacció verd i blanca també va venir donada per la reacció i els moviments de Toni F.Corominas des de la banqueta: des d’on va tornar a donar entrada a jugadors amb vocació evidentment ofensiva: entraven al terreny de joc Cristian i Jose Muñoz. Desprès d'una sèrie d'ocasions, al minut 79 una gran rematada de Roger donava esperances a la grada de Vallmorena: després d’haver errat alguna que altra ocasió, ara sí que Viladomiu aconseguia marcar (1-2). Encara restaven 10 minuts de partit i, per tant, encara era possible l’empat. Durant aquests minuts finals el CEVilassar sí que va mostrar un alt nivell competitiu, amb un bon joc de pilota i amb molta contundència en atac. Aquesta insistència fa provocar que l’empat no es fes esperar gaire: al minut 83 un gran xut de Xavi De Frías era rebutjat pel porter visitant, però en el refús un atent Granero aconseguiria posar la pilota al fons de la xarxa (2-2).

Xavi Granero celebrant el gol de l'empat (2-2)

Amb l'empat al marcador, els locals encara van tenir alguna ocasió per avançar-se en el marcador, però la precipitació i les bones aturades d’Adrià (porter de la UDA Gramanet) van frenar aquestes espectatives.

Aquest tipus d’empats normalment et deixen un bon sabor de boca, ja que vens de perdre 0-2 i, almenys, acabes aconseguint puntuar. Això sí, tenint en compte que els visitants tampoc havien fet gaires mèrits, sempre penses que algun punt sí que se t’ha escapat. Malgrat això, aquest 2-2 davant el filial de la Grama permet seguir sumant en aquesta nova aventura a la Primera Catalana. L'equip de Toni F. Corominas a hores d’ara resta a la 15a posició de la taula (sumant 2 punts de 9 possibles).

La setmana vinent (dissabte, 16’00h) toca visita complicada: desplaçament al Bergadà, concretament a la petita localitat d’Avià; un equip que ha iniciat amb molta força aquesta temporada 12/13  (situat en 2a posició, amb 7 punts de 9 possibles; només superat per una Jonquera líder que suma 9 punts i que ahir va aconseguir golejar per 5 gols a 1 al Guíxols).

FITXA TÈCNICA

CEVILASSAR: Sergio, Arturo, Fran, Reyes, Chino, Edu, Xavi De Frias, Casillas, Manche Roger, Mendo.

També juguen: Vicente, Granero, Cristian i Jose

UDA Gramanet “B”: Adrià, Roger, Payan, Borja, Pablo, Jose Alberto, Pedrola, Dani Fernandez, Jimmy, Edgar i Sergio.

També juguen: Jose, Edu, Ivan i Cabo

GOLS: 0-1 Jimmy (min 2), 0-2 Jose (min 68), 1-2 Roger (min 79), 2-2 Granero (min 83)

Àrbitre: Sergio Guijarro Alvarez. Targetes grogues: Fran Fuentes, Mendo, Vicente i Granero (locals); Borja, Pablo, Dani Fernandez, Sergio i Ivan (visitants).