CEVILASSAR 2-2 JÀBAC TERRASSA (Pretemporada)

11.08.2013 18:21

EMPAT ESPÈS DAVANT UN MILLOR JÀBAC

Curiós però real, uns verd i blancs superiors a un 3a Divisió el passat dissabte van ser inferiors a un Juvenil. El Jàbac de Terrassa va realitzar un gran partit davant el nostre Primer Equip i va treure un valuós i més que merescut empat (2-2) del Municipal de Vallmorena. Els de Pedro Quijada van sortir al terreny de joc despistats, sense la mateixa concentració defensiva del darrer partit i sense gaire precisió a l'hora de trenar les jugades ofensives.

 

Els joves jugadors vallesans van començar avisant en dues o tres ocasions la porteria del debutant Marc Chueca però o bé les bones intervencions del porter vilassarenc o bé la falta de precisió visitant van evitar que la Unió s'avancés en el marcador.

Tot just quan l'àrbitre anul·lava un gol als terrassencs per fora de joc els nostres aprofitaven una contra per innaugurar el marcador: Rodri xutava i en el refús Yustos posava el cap per empènyer l'esfèrica al fons de la xarxa (1-0, min 25). 

Malgrat avançar-se en el marcador tothom estava veient a un CEV despistat sobre el terreny de joc... I qui també ho estava veient era un Pedro Quijada que decidia realitzar fins a 4 canvis al minut 30 de la primera part.

A partir d'aquell instant el rendiment de l'equip milloraria notablement però no fins al punt de recordar al gran paper realitzat en front la Grama fa uns quants dies. Amb el 1-0 a favor, marcador poc just, s'arribava al descans.

 

A la represa el conjunt taronja seguiria amb les mateixes intencions que al primer temps: insistint en atacar i arribant amb perill a la nostra porteria. Primer li tornarien a anul·lar un altre gol però poc després sí que aconseguirien foradar, de manera ja legal, l'arc defensat per Marc Chueca (1-1, min 60).

En el tram final de l'encontre els nostres anirien millorant lleugerament el seu rendiment i gaudirien de forces arribades a la porteria rival. En una d'elles Xavi Torrent aconseguia tornar a posar per davant als verd i blancs: al posar la punteta a una centrada-xut de Larbi (2-1, min 71).

Més tard un Jàbac incoformista tornaria a posar taules en el marcador al aprofitar un error en sortida de pilota dels nostres (2-2, min 79).

Els últims minuts de l'encontre estarien farcits d'imprecisions i de molts contraatacs per part de dos equips que ja començaven a denotar símptomes de cansanci. Això sí, cap dels dos es conformava amb l'empat i tots dos equips gaudien d'alguna clara ocasió de gol: per part del CEV Moha de cap a res va estar de marcar i a l'altra porteria Chueca llegia bé un rebot de la barrera per enviar la pilota a servei de cantonada. Al final ningú va poder moure el marcador i el resultat acabaria sent d'empat 2-2 entre CEVilassar i Unió Jàbac Terrassa.

 

ALINEACIÓ CEVILASSAR: Marc Chueca, Borja Bou, Víctor Yustos, Kiku Parcerisas, Edu Marcel, Moha Touray, Demba, Alex Moreno, Rodri, Cristian Martín, Javi Estévez. També van jugar: Nil Victòria, Pol Victòria, Isma, Jaume Gras, Larbi, Rober, Xavi Torrent, Josep Ferrer.

ALINEACIÓ JÀBAC TERRASSA: David Ruiz, Jonathan Vinasco, Karim, Guillem Maza, Roger Brunet, Pau Roca, Jordi Altimira, Xavier Camps, Aitor Garcia, Borja Polo i Francesc Clotet. També van jugar: Alexis, Marc, Adrià, David Silvano, Jordi Maturana, Albert Ribera, Alejandro Cabrera, Iván i Pablo Mitjans.

 

GOLS: Yustos 1-0 (min25), Borja Polo 1-1 (min60), Xavier Torrent 2-1 (min71) i Jordi Altimira 2-2 (min79).

 

MÉS FOTOGRAFIES (penjarem més a Àlbum Facebook)

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode