CEVILASSAR 2-2 FC ARGENTONA

16.01.2017 15:17

UN PUNT D’INFLEXIÓ

  • El Primer Equip sumava un valuós empat davant un bon Argentona i trencava la mala dinàmica de resultats de les darreres setmanes
  • Els nostres van arribar a dominar 2-0 en el marcador però una decisió arbitral polèmica (gol fantasma) va donar vida a un Argentona que acabaria empatant

 

Per fi s’ha trencat la ratxa negativa de derrotes. Això sí, l’equip segueix sense conèixer el triomf des del desplaçament al camp de la Salut Pere Gol (ja queda molt lluny, al novembre). Malgrat no aconseguir els tres punts davant l’Argentona (2-2) el Primer Equip va mostrar una versió molt millorada en relació als últims partits: amb més seguretat defensiva i amb més pólvora al davant.  El cert és que, tot i veure un bon Argentona, els visitants podrien haver cedit davant el 2-0 en què es van trobar a la represa; una decisió arbitral, però, els donaria la oportunitat de retallar distàncies i acabar empatant i fins i tot acabar buscant la victòria.

 

Gerard Buitrago i Peke eren els autors dels gols verd i blancs: tots dos gols arribaven amb xuts llunyans, i totes dues dianes s’aconseguien als inicis de les dues parts. Gerard Buitrago sorprenia al porter visitant amb una gran vaselina i Peke, després d’una gran jugada de Polete (juvenil que debutava), enviava la pilota a l’escaire de la porteria quadribarrada.

Amb el 2-0 en el marcador i amb un Argentona que no havia estat encertat en els darrers metres, s’encarava la resta de la segona part amb la confiança d’estar veient un bon Vilassar tant en atac com en defensa. Unes sensacions positives que es trencarien amb una incomprensible decisió arbitral: una jugada on el davanter de l’Argentona desequilibrava lleument al porter Quim i que feia arribar l’esfèrica al pal. Sobre la línia de gol Quim recollia la pilota però l’àrbitre xiulava gol quan la pilota no havia atravessat la línia i quan, possiblement, hi havia hagut una falta prèvia al porter. Al final, ni la falta ni la línia. Al final l’àrbitre concedia gol per l’Argentona i li donava ales als visitants.

Un Argentona que en pocs instants, i gràcies a un gran xut des de l’extrem esquerra, acabaria aconseguint posar l’empat en el marcador 2-2.

Davant d’aquesta gerra d’aigua freda, poc a fer. De fet, l’Argentona va arribar molt més fresc als darrers sospirs del partit i va gaudir de forces aproximacions per acabar guanyant l’encontre. També és cert que per part dels nostres Buitrago podria haver marcat el gol del triomf amb xuts molt perillosos.

 

Al final, ni uns ni altres. Empat 2-2 entre dos bons equips i els d’Esteban Molina que aconsegueixen trencar la mala dinàmica de resultats per tancar la 1a Volta. La setmana vinent derbi a Vallmorena: CEVILASSAR VS CE CABRILS (diumenge 17h).

 

RESUM I ENTREVISTES A GOLCAT

FITXA TÈCNICA

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

 

IMATGES DEL PARTIT

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una web gratisWebnode