CEVILASSAR 2-0 LA LLAGOSTA -2a Jornada-

18.09.2010 11:27

DOS DE DOS

El CEVilassar debuta a casa guanyant el seu segon partit de lliga davant La Llagosta. El col·legiat del partit va ser clar protagonista del matx al expulsar fins a quatre jugadors

La 1ª part va estar molt disputada, sense un dominador clar del joc. Els 2 equips van proposar un bon futbol i van intentar elaborar un joc de combinació. Tot cal a dir que vem gaudir de 2 ocasions molt clares i allò que en diuen de a la tercera va la vençuda... doncs així va ser: a la 3ª ocasió , minut 25' , després d’una passada en profunditat de Joan Vives, Arturo es va quedar sol davant el porter i va definir per baix situant d’aquesta manera el 1-0 a l’electrònic. Cal recalcar que aquest tipus de jugades són força habituals en l’equip de Toni Corominas, ja que busquen molt les entrades des de 2ª línea. A mida que el partit va anar avançant aquest va acabar tornant-se bastant boig i dur. Sobretot com a conseqüència de què els dos equips es van quedar amb 10 jugadors al minut 35 de la primera, després d’una picabaralla entre el jugador del CEVILASSAR Jordi Cata i un defensa de La Llagosta.

A la segona part, els verd i blancs vam gaudir de la possessió de la pilota i La LLagosta es va dedicar a tallar el joc a base de fer moltes faltes, algunes d'elles molt lletges i castigades amb una altre expulsió. I va ser precisament una altra falta, aixó dins l’area i per tant castigada amb penal, la que va provocar d’una banda la tercera expulsió d’un jugador vallesà i d’altra banda el gol de la sentència, ja que Joan Vives va transformar la pena màxima. Tot això al minut 70, i per tant amb encara 20minuts per davant per eixamplar el marcador. Però tot i jugar amb 2 homes més, no vàrem saber aprofitar la superioritat numèrica per augmentar distàncies en el marcador. D’aquesta manera s’arribava al final d’un partit marcat, evidentment, pel primer gol aconseguit per Arturo i per les posteriors decisions arbitrals.