CEVILASSAR 1-2 CF MOLLET UE

09.09.2012 21:07

UN CF MOLLET MÉS EFECTIU S’AGAFA ALS 3 PUNTS 

  • El CEVilassar debuta a la Primera Catalana amb derrota (1-2)
  • El CFMollet ha estat efectiu tant en la pressió (anul·lant el joc verd i blanc) com en la definició
  • Els verd i blancs ho han intentat fins al final però els vallesans han aconseguit aguantar i emportar-se de Vallmorena els tres primers punts de la lliga
  • Angel Mula ha estat l’autor del primer gol a la Primera Catalana en la història del CEV

No ha estat el debut somiat, ni molt menys. Però sí que ha estat un debut digne, amb bona imatge i amb un partit disputat fins al darrer instant. Això sí, si un vol puntuar en la seva estrena a Primera Catalana cal que estigui a un nivell molt alt. El Centre Esportiu Vilassar ha demostrat en els darrers mesos (tant al final de la darrera lliga com en aquesta pretemporada) estar a un nivell molt alt; avui però l’equip no s’ha sentit gens còmode davant la visita d’un dels ossos durs de la competició: el CF Mollet.  Per tant, en aquesta jornada inicial els de Toni F.Corominas no han rendit al nivell en què ho han acostumat a fer en les darreres ocasions i això els ha perjudicat molt a l’hora d’afrontar l’estrena en competició.  Cal apuntar que rebre la visita del conjunt molletà en el primer partit de lliga no era tasca senzilla i es pot entendre que el bon nivell dels nostres s’hagi vist contrarestat per l’experiència i els galons d’una de les millors plantilles d’aquest grup 1 de la Primera Catalana.

El partit ha començat sense sorpreses: el domini de pilota habitual del Centre Esportiu Vilassar ha estat la tònica dels moments inicials de l’encontre. El Mollet amb el pas dels minuts ha anat exercint una forta pressió sobre la sortida de pilota del CEV, i gràcies a aquesta alta pressió ha aconseguit que l’equip local jugués en escasses ocasions en camp contrari. Als volts  de l’equador del primer temps el Mollet ha començat a avisar amb algunes aproximacions de perill però la mala punteria o el bon treball defensiu verd i blanc han evitat el gol visitant.  Els de Toni F.Corominas han seguit insistint en jugar pel terra però poc a poc han optat, davant al pressió visitant, per posar pilotes llargues a l’esquena de la defensa vallesana. Aquestes pilotes han provocat les primeres arribades locals amb perill: Vicente no ha sabut definir quan es quedava sol davant Juanjo i Cristian i Casillas també ho han intentat sense èxit des de les bandes.

A falta de 10 minuts per arribar al final del primer temps ha arribat una de les pitjors notícies del partit: la lesió de Xavi de Frias. Un contratemps que amb el pas dels minuts s’acabaria notant, ja que es trobaria a faltar l’equilibri que otorga aquest jove jugador al mig del camp verd i blanc.  

Un equilibri encara més necessari quan al davant tens un rival amb grans jugadors al mig del camp: com són Uri, Riki o Berni (tots tres han deixat detalls de grans jugadors sobre el terreny de joc). Així doncs, substitució obligada; en el lloc de X. de Frias entraria un dels homes que tindria una actuació més destacada en el partit: Angel Mula. Aquesta baixa es suma a les ja conegudes de Alex Pagan, Marc Reyes i Robert de la Peña.

A aquesta mala notícia ràpidament s’hi afegia una altra: el gol del Mollet. Una pèrdua de pilota verd i blanca ha deixat en safata una bona contra dels visitants:  l’esfèrica queia en banda, centrada, remat de cap, excel·lent aturada d’Artur, pilota al pal i el refús l’aprofitava un murri Dani Arqués per inaugurar el marcador (0-1) al minut 38. El Mollet estava apretant amb molta intensitat i aquesta pressió els hi havia acabat donant els seus fruïts amb aquesta bona contra després de robar la pilota en una zona del camp molt compromesa.

El CEVilassar, però, no s’ha rendit ni molt menys i ha seguit intentant tocar la pilota. Fins i tot amb més insistència que ens el minuts anteriors al gol visitant. Tocat l’orgull verd i blanc apareixeria una gran jugada individual de Cristian al fil del descans que provocaria l’empat en el marcador. Només restaven 2 minuts per arribar a la mitja part quan l’extrem Cristian Martín ha aconseguit infiltrar-se dins l’àrea molletana, tocar línia de fons i posar un potentíssim centro-xut ras al segon pal que ha estat enviat al fons de la xarxa gràcies a Angel Mula, que arribant com un autèntic obús des del darrera ha aconseguit empènyer l’esfèrica a dins la porteria per posar l’1-1. Minut 43: i el què es coneix com a gol psicològic ens podia beneficiar per encarar amb optimisme el segon temps.

A la segona part novament el Centre Esportiu Vilassar s’ha tornat a mostrar intermitent en el seu joc; un joc clarament mermat per la constant pressió i bona situació sobre el terreny de joc del Mollet. Malgrat això tampoc no s’ha patit en excés i s’ha viscut un primer tram del segon temps força igualat.  Però tal i com havia passat a la primera part, els molletans amb el pas dels minuts han començat a posar una marxa més per intentar trobar el camí del gol i han començat a tenir alguna que altra ocasió de perill. Toni F.Corominas davant aquest panorama, veient que el seu equip necessitava equilibrar forces vers la insistència visitant, el què ha fet és esgotar tots els canvis abans del minut 63: Chino, Granero, Mancheño i Roger entraven al terreny de joc en el lloc de Cristian, Maymí,  Edu i Casillas (respectivament). Uns canvis que haurien d’haver apujat el nivell dels nostres i que haurien d’haver donat aire fresc. Ans el contrari: l’equip no ha millorat i en cap instant s’ha gaudit de la fluïdesa de pilota a la què aquest conjunt ens té acostumats.  

Enmig dels avisos visitants, enmig del joc poc fluït, enmig de la poca precisió dels nostres en atac; enmig de tot això: ha arribat el gol que li acabaria donant la victòria al conjunt molletà. Un servei de cantonada rematat al primer pal per part de Dani Arqués, que s’avançava en el salt a la nostra defensa, significava el 1-2 al minut 71 de partit.

Un gol que novament posava contra les cordes als nostres i que els faria reaccionar: per, finalment, acabar dominant de totes totes el darrer tram del partit. En aquest sentit podríem dir que el CEVilassar en aquest debut a la Primera Catalana ha estat un equip més reactiu que actiu: jugant millor en els instants posteriors als gols encaixats. Ja què malgrat intentar sempre dur a terme el habitual i sempre lloable joc de pilota pel terra, en cap moment, tenint el marcador igualat (0-0 i 1-1) ha aconseguit gaudir d’una possessió efectiva i fluïda que li proporcionés arribades clares de perill a la porteria de Juanjo Arevalo.  En canvi amb el marcador en contra (els darrers 10 minuts del primer temps i els 20’ del tram final del partit) els de Toni F.Corominas sí que han gaudit de més joc efectiu, més agressivitat i actitud, així com també de més contundència en atac.

Però aquest millor joc, aquest lleuger augment d’actitud i aquestes millores en atac no ens han regalat la oportunitat d’acabar empatant el matx. Un empat que s’ha buscat fins al darrer instant però que no ha acabat arribant de cap de les maneres: Mancheño i Vicente han gaudit de bones pilotes als extrems i, malgrat no parar d’intentar-ho, no han tingut el seu millor dia; Roger també ha pogut marcar però li han robat l’esfèrica quan ja encarava al porter; en fins a 5 córners consecutius hem pogut rematar però ha saltat més la defensa visitant; i Mula, un dels jugadors més actius del partit i autor del primer gol en la història del CEV a la Primera Catalana, hauria pogut posar l’empat al fil del minut 90 després d’una gran jugada individual en què des de la frontal de l’àrea i després de dos retalls ha xutat amb la puntera enviant la pilota llepant el travesser.

Al final, però, no hi hagut manera i el CFMollet UE s’ha acabat emportant la victòria gràcies a l’efectivitat, a la bona pressió sobre la sortida de pilota verd i blanca i, gràcies també, a l’actitud i contundència en defensa del segon temps. L’efectivitat els hi ha donat els gols (amb poques ocasions), la pressió ha anul·lat el bon joc local, i finalment la duresa i actitud defensiva els ha ajudat a mantenir el 1-2 davant l’onada d’arribades locals en els darrers 20minuts.

El debut doncs quedarà per sempre amb una derrota en les estadístiques però amb una bona imatge en la retina. I és que malgrat haver de millorar en molts aspectes i corregir alguns errors, els jugadors verd i blancs avui han donat la cara i han lluitat fins al minut 95 per aconseguir puntuar davant un dels equips que parteix com a favorit en les travesses per entrar en play-off. En aquest sentit la part positiva de la derrota és que un dels forts de la categoria ha celebrat i molt aquesta patida victòria a Vallmorena (veure foto), arribant a declarar alguns dels seus jugadors al final del matx que “el Vilassar és un gran equip al què li agrada tocar la pilota pel terra” i que avui “aconseguir els tres punts ha estat molt complicat”.

Aquest 1-2 no ha d’impedir, però, seguir sent optimistes amb el què pot esdevenir en aquesta temporada a la Primera Catalana. Avui s’ha vist que aquesta categoria ha de ser la nostra perquè es pot jugar més . Alhora, però, també s’ha vist que cal posar una marxa més perquè els rivals són molt forts i intensos. De fet, aquest diumenge d’haver posat una miqueta més sobre el terreny de joc segurament sumar hagués restat molt més a prop.

 Tant de bo, estem segurs que sí, durant aquesta setmana d’entrenaments els nostres tornin a agafar confiança i treballin per poder afrontar amb encara més garanties el proper desplaçament de lliga: diumenge vinent al camp del Sant Cugat Esport.

>Accedir a la classificació i resta de resultats d'aquesta jornada al Grup 1 de la Primera Catalana

 

FITXA TÈCNICA:

CEVilassar: Artur, Fran, Xavi de Frias (Mula), Ruben, Vicente, Casillas (Roger), Maymi (Granero), Mendo, Edu (Mancheño), Galeano, Cristian (Chino).

CFMolletUE: Juanjo, Kike, Edgar, Bravo, Alex Gonzalez, Riki, Alex Gil (Quim), Uri (Gerard), Dani Arqués (Caballero), Berni, Lluis Maillo (Ruben).

Gols: 0-1 Dani Arqués (38'); 1-1 Angel Mula (43'); 1-2 Alex Gil (71')

Àrbitre: Albert Lopez Martínez. Va mostrar groga a Fran Fuentes (CEVilassar), Alex Gil i Gerard (CFMollet).

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode