GOLEJADA PER AIXECAR EL CAP!

•  El Primer Equip passava per sobre del Pineda després d’haver patit dues derrotes consecutives
  • El hattrick de Gerard Buitrago va venir acompanyant de dos gols de Peke i les dianes de Lara i Cusidó

Després de dues derrotes consecutives, el Primer Equip aconseguia tornar a sumar punts i ho feia golejant amb contundència a un Pineda que va anar de més a menys.

La primera part va començar amb clar domini dels nostres i amb avisos constants a la porteria rival. Un inici totalment controlat que tindria premi en forma de gol: Peke, molt murri, aconseguia guanyar la posició als defenses visitants i marcava el primer gol de la tarda (1-0, min15).

Aquest gol inicial, lluny de convidar a seguir empenyent va relaxar durant forces minuts als nostres jugadors. Fet que va provocar tenir una petita errada que acabaria amb el gol de l’empat d’un Pineda que no volia marxar del partit: el gol va ser un autèntic golàs de vaselina (1-1, min25).

Davant d’aquest gol sí que hi hauria una reacció fulminant dels d’Esteban Molina: i aquest reacció vindria amb forma de gols. Fins a 2 gols més abans del descans: un de Lara (2-1, min38) i un de Buitrago (3-1, min40). Tots dos gols novament guanyant la posició a una línia defensiva del Pineda un pèl despistada i desguarnida.

Amb el 3-1 en el marcador els nostres farien forces canvis per donar descans i donar al mateix temps minuts a tots els jugadors convocats. I el cert és que aquests canvis no van ser un mal negoci: els verd i blancs, lluny de relaxar-se, van seguir empenyent fins arribar a marcar 3 gols més: Peke, Buitrago (2) i Cusidó.

Amb aquesta golejada (7-1) els d’Esteban Molina certifiquen una clara i contundent reacció després de dues derrotes consecutives; recordem que davant Llàntia i Mataronesa els nostres van caure per la mínima.

La setmana vinent el Primer Equip visita el camp del líder: el Singuerlín.