• El Primer Equip superava a l’Alella per un clar 6-2
  • Els visitants van mantenir-se amb vida fins a la meitat del segon temps (2-2)
  • El tram final del partit va ser verd i blanc i l’Alella va venir-se a baix
  • Dani va marcar un hattrick i Marc Pérez i Quim Ortega van estrenar-se com a golejadors

Els de Bruno Novkovic van acomiadar la temporada del debut a 3cat de la millor manera possible, amb victòria i amb un somriure. Tot i això, no va ser gens fàcil i el marcador no reflexa el què es va veure durant una primera part on l’Alella va estar empatant 2-2 i on els nostres no van acabar de sentir-se gens còmodes.

Els gols de Buitrago i de Dani van ser contrarestats amb dos gols dels visitants. De fet, podríem dir que tots aquests gols van venir precedits per errors defensius (possiblement fruït de la relaxació).

A la represa sí que es veuria un millor Vilassar i els nostres acabarien dominant clarament la segona part i l’Alella aniria a menys amb el pas dels minuts.

Tot i que va costar, al final s’aconseguia trencar l’empat en el marcador. I ho feia Quim Ortega, el nostre porter va jugar de “jugador de camp” i va aprofitar un error de l’Alella per estrenar-se com a golejador.

Més tard Dani tornaria a marcar per doble ocasió (signant un gran hattrick) i cap a les acaballes seria Marc Pérez qui acabaria marcant el definitiu 6-2.