CE VILASSAR 3-1 JUVESPORT

03.05.2015 23:30

AMB LA PROMOCIÓ AL SAC I A NOMÉS TRES PUNTS DEL SOMNI!

  • El Primer Equip superava clarament al Juvesport en un partit sense història
  • El conjunt visitant s’avançava molt aviat però en pocs minuts els verd i blancs li donaven la volta al marcador
  • Els de Jaume Bonet podrien haver golejat però van errar incomptables ocasions
  • Aquesta victòria assegura la plaça de promoció d’ascens i ens situa a només 3 punts del campionat de lliga

 

L’ambient previ al partit era clarament molt més relaxat al de la setmana passada, una circumstància que es podia entendre perquè els escenaris d'una jornada i altra eren ben diferents. Després de la victòria de somni a Molinos, calia seguir apropant-se a l'objectiu en aquesta ocasió, rebent la visita del Juvesport. Un ambient de relaxació que, a vegades, pot jugar a la teva contra. I això és el què passaria en els primers instants del partit. I és que una errada inexplicable en sortida de pilota li regalava el gol als visitants: el davanter del Juvesport es quedava amb l’esfèrica a dins l’àrea i definia a un costat per inaugurar el marcador (1-0, min3).

No s’havien jugat ni 5 minuts i els mataronins ja estaven donant “la sorpresa” a un Municipal que mostrava una bona entrada (força afició vilassarenca va tornar a fer costat a l’equip). Malgrat aquest ensurt, els nostres no es vindrien ni molt menys a baix. Restava tot el partit per davant i amb el pas del minuts les sensacions dels verd i blancs serien les d’un equip molt superior al seu rival.

Un rival que, com ja va passar a l’anada, acostuma a jugar amb una defensa molt avançada. Tant avançada que gairebé la totalitat d’ocasions que tindrien els nostres (en tindrien mil i una) vindrien en jugades que buscaven les esquenes mataronines.

El gol de l’empat arribaria, però, amb una jugada ben diferent. Una acció individual de Padilla, que marxava amb un detall de qualitat del seu rival i es quedava davant del porter per acabar definint a la perfecció i posar taules en el marcador (1-1, min17).

Aquest gol arribava després d’haver errat més d’una ocasió de perill. Uri, Dani i Christian (els tres de dalt) gaudirien de forces aproximacions i en cap d’elles estarien encertats. Bé, en una d’elles sí. Només una de les múltiples ocasions que tindrien els de Jaume Bonet acabaria novament amb gol. Es tractava d’una acció en què la defensa avançada del Juvesport deixava en safata una acció molt clara perquè Uri definís a porteria buida, ja amb el porter visitant abatut (2-1, min 28).

A tot això, el conjunt visitant també gaudiria d’alguna tímida aproximació a la porteria defensada per Nico. Un Nico que estaria excel·lent al aturar una pilota que semblava gol: una ocasió en què novament els visitants ens pispaven la cartera i a res estaven de marcar un nou gol.

Amb les sensacions d’estar perdonant i conscients d’algunes errades perilloses. Així marxaven al descans els nostres jugadors.

 

Segona part calcada

A la represa la història seria gairebé calcada. Això sí, amb l’excepció de que només s’aconseguiria marcar un gol. Aquest seria obra, novament, de Padilla. El jove jugador verd i blanc aprofitava un refús per engaltar l’esfèrica i enviar-la al fons de la porteria (3-1).

Un gol que donava certa tranquil·litat a un partit on tampoc semblava que els nostres haguessin de patir en excés per aconseguir el triomf.

Durant la resta del partit: més i més ocasions errades. Padilla perdonava davant del porter i no certificava el què hagués estat el seu primer hattrick com amateur, Uri de cara a barraca tampoc podia encertar, Dani també gaudia de dues arribades clares... I fins i tot Àlex Lara desaprofitava un penal a favor, enviant la pilota excessivament creuada i llepant la part exterior de la base del pal.

A tot això, els visitants gaudirien només de dues clares aproximacions en tota la segona part. Una d’elles: novament un regal i novament una gran reacció de Nico. La segona d’elles: un gol cantat que fallaven amb tot a favor. Una ocasió desaprofitada que potser li hagués donat un pèl d’emoció a un duel totalment descafeïnat.

 

A tres punts de ser campions

Després d’aquesta victòria per 3 gols a 1, els de Jaume Bonet certifiquen, almenys, la seva participació en una hipotètica promoció d’ascens a la 3cat. I és que els nostres són líders amb 6 punts de distància respecte el 3r classificat, un Molinos que guanyava a Santa Susanna però que ja no pot optar al títol de lliga perquè només resten 6 punts en joc. El Pla d’en Boet, per la seva part, també feia els deures i s’imposava al camp de l’Iluro. Una victòria que els deixa com a segons classificats i a 3 punts del nostre Primer Equip a manca de dues jornades pel final.

La setmana vinent els nostres es desplacen al camp del cuer, el Valldemia. Allà, en un escenari sempre complicat (camp de terra i rival incòmode i molt lluitador), els de Jaume Bonet tindran la primera final en què es podrien proclamar campions de manera matemàtica. Si s’aconsegueix guanyar, el Primer Equip seria campió de lliga a manca d’una jornada pel final (una última jornada que els enfrontarà, a casa, contra el Sant Pol).

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESULTATS 4CAT5

PROPER PARTIT: CE VALLDEMIA – CE VILASSAR (Dissabte 9 de maig a les 16’15h) (Partit d'anada: victòria 2-0)

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode