10.10.2016 13:39

FUTBOL I TRES PUNTS!

• El Primer Equip s’imposava 3-1 davant un Pla d’en Boet que començava guanyant
  • Els verd i blancs remuntaven el 0-1 visitant abans del descans amb gols de Egea, Cusidó i Peke

El Primer Equip superava al Pla d’en Boet aquest passat diumenge i no només ho feia en el marcador (amb un clar 3-1) sinó que també ho feia en el joc, en el domini, en el futbol. Els d’Esteban Molina basarien la victòria en la paciència, les bones triangulacions i la verticalitat a partir de tres quarts de camp. Una domini aclaparador que només va poder ser frenat per les constants faltes dures del rival, així com també pel gol inicial d’uns mataronins que s’avançaven en el primer tram.

El gol visitant (un autèntic golàs de falta per l’escaire) no va fer canviar la idea de joc dels nostres, així com tampoc va generar molts dubtes en els verd i blancs. Ans al contrari, possiblement a partir d’aquest gol gairebé no es concedirien ocasions de perill pels visitants i, al mateix temps, s’imprimiria un ritme de joc encara més intens per part dels nostres.

Aquest domini es va veure reflectit en forma de tres gols que, abans del descans, certificaven una remuntada tant ràpida com contundent.

El primer dels gols va ser obra de Joan Egea, rematant de cap a la sortida d’un servei de cantonada.

El segon gol el marcaria Xavi Cusidó: el jugador verd i blanc (que estava realitzant un gran partit juntament amb la resta de migcampistes com Sotillo o Salva) aconseguia encapçalar un rapíssim contraatac i des de camp propi conduiria i, després de sortejar a diversos rivals, es plantaria a la frontal per xutar potent i superar al porter mataroní (2-1).

A pocs instants del final de la primera part, si bé és cert, el Pla d’en Boet podria haver posat l’empat en el marcador si hagués estat més encertat en diversos serveis de cantonada molt perillosos. Però el darrer dels gols de la primera part no seria groguet, seria verd i blanc. Després d’una gran acció combinativa, Buitrago assistia a Peke i aquest definia perfecte davant la sortida del porter visitant (3-1).

A la represa el guió seria similar però el domini verd i blanc aniria de més a menys en diversos trams. Uns trams de segona part on el Pla d’en Boet podria haver-se tornat a posar dins del partit. Tot i mantenir-se a només 2 gols de distància, però, els mataronins poc van creure en un partit on els d’Esteban Molina, en major o menor mesura, dominarien constantment el poder de l’esfèrica.

La segona part es quedaria sense gols, tot i que es van veure forces ocasions, sobretot pels nostres: Gerard Buitrago, Sotillo i Peke serien els que tindrien les accions més clares però no gaudirien de l’encert del primer temps.