CE VILASSAR 2-3 CD MONTCADA

25.03.2013 13:01

LA MALA PUNTERIA I UN REBOT INJUST TOMBEN VALLMORENA

El CEVilassar va perdre en front el Montcada per 2 gols a 3 després d’haver-se posat dues vegades per davant en el marcador.

Les múltiples ocasions de perill errades pels locals van contrastar amb l’afortunat desenllaç de partit pels visitants.

Feia temps que no passava i ahir es va tornar a repetir. Parlem de perdre a Vallmorena, parlem de perdre quan has dominat en gairebé tots els aspectes del joc. I diem “gairebé” perquè hi va haver un aspecte del joc que no va ser dominat: l’eficàcia. Es repetia la història d’inici de temporada: amb un domini força clar del Centre Esportiu Vilassar i amb moltes oportunitats per foradar la porteria de l’equip rival; la pega a tot plegat: un CEV sense punteria i amb una clara dosis de mala sort acabava el partit sense poder puntuar. Aquest diumenge davant el Montcada es van perdre els punts de manera injusta però al mateix temps merescuda, moltes ocasions de gol perdonades i molta mala sort en el últims instants del matx; aquestes van ser les claus perquè ahir a Vallmorena es revisqués la típica derrota a la què, amb impotència, ens vàrem habituar a la primera volta.

De més a menys, de menys a més

Millor no podien començar les coses quan una gran jugada d’Edu Camps, pel lateral dret, acabava amb una gran assistència per un Albert Hospital que aconseguiria batre a Dani Lledó per inaugurar el marcador (1-0, min3).

Gol matiner i molt bones sensacions per començar un partit que a priori havia d’estar igualat perquè tots dos equips estaven empatats a punts a la classificació. Durant aquest tram inicial de partit el CEVilassar estaria molt per sobre del seu rival i gaudiria de clares ocasions per seguir ampliant distàncies en el marcador: més aproximacions d’Albert Hospital, Loren i fins i tot alguna arribada en jugada d’estratègia que no acabaria al fons de la xarxa per ben poc.

Aquesta situació incomodava molt al conjunt visitant i un desesperat Jordi Salvañà introduiria un canvi al minut 30 del primer temps: entrava al terreny de joc Quique Amador en el lloc de Micky. Una substitució i un toc d’atenció que faria que el Montcada anés de menys a més i que propiciés una baixada de tensió en un CEVilassar que, tot just al contrari, en aquesta primera part aniria de més a menys. Al fil del descans una bona mà de Sergio Cano evitaria el gol d’uns visitants que començaven a ensenyar les urpes.

Mala punteria, mala sort, diga-li com vulguis

La represa començava amb un  CEVilassar més endollat que al tram final de la primera part i amb un Montcada semblant al del inici de partit. Però coses que passen, en un desajust defensiu dels verd i blancs els montcadencs van aprofitar per posar taules en el marcador: Quique Amador arribava a línia de fons i centrava ras perquè Marcel, entrant des de segona línia, afusellés la porteria defensada per Sergio Cano (1-1, min 57).

Un gol que no va enfonsar, ni molt menys, a un conjunt local que dominaria de totes totes el què restaria de segona part. L’entrada al terreny de joc de Makaay li donava aire fresc a l’equip i, sobretot, li donava molta profunditat per banda dreta. A l’altra banda Loren no parava de fer mal i d’incordiar constantment a la defensa visitant amb una gran actuació personal. A ells dos s’hi unien Cristóbal i més tard Roger: tota una declaració d’intencions de Toni F.Corominas introduïnt només canvis de caire ofensiu. Tota aquesta insistència semblava que no acabaria tenint premi perquè es fallava “l’infallable”: l’acció més clara de “mala fortuna” era aquella en què Loren xutava des l’interior de l’àrea petita i aturava excel·lentment Dani Lledó i en el propi refús, i a porteria buida, Chino enviava la pilota al travesser. Una mala sort que va tenir una petita treva quan Makaay provocaria un clar penal al ser derribat per Carmona a l’interior de l’àrea. Fran Fuentes, capità i especialista en penals de l’equip, transformava la pena màxima i tornava a posar al seu equip per davant en el marcador (2-1, min 75).

Era un resultat del tot just i només calia no encaixar per emportar-se tres punts importantíssims. Però en menys de 10 minuts el Montcada reaccionaria mitjançant el pitxitxi de la categoria: Sergi Arranz s’avançava a tothom en un servei de cantonada i rematava de cap per empatar el partit (2-2, min81).

Encara quedaven forces minuts per intentar cridar a la èpica i guanyar el partit. I ocasions no van faltar: Cristóbal i, sobretot, Roger tindrien de molt clares però o bé la mala punteria o bé l’actuació memorable del porter Dani Lledó impedirien el gol vilassarenc.

El què no es podria evitar seria el desafortunat desenllaç de partit: amb un tercer gol del Montcada farcit de moltíssima sort. La nostra defensa refusava una acció de perill dels visitants i la pilota impactava a Alliaume amb tant mala fortuna que el rebot feia que l’esfèrica acabés entrant, incomprensiblement, a dins la porteria verd i blanca (2-3, min 88).

Gerra d’aigua freda i molta injustícia en el marcador. Cristóbal tindria una darrera oportunitat per marcar però el seu xut marxaria fora fregant l’escaire. El col·legiat del partit declarava la fi d’aquest i els visitants celebraven, amb lògica eufòria, tres punts que els catapulten cap a la sisena plaça de la classificació. Per la seva part el CEVilassar, que va tornar a reviure el malson de la primera volta de perdre d’aquella manera, segueix residint a la zona mitja de la taula amb 32 punts, 6 per sobre del descens i a 12 de la zona de promoció.

Aquest proper cap de setmana hi ha jornada de descans. El següent partit serà al camp del Sant Quirze, equip que ens va guanyar al partit de la primera volta però que a hores d’ara arribarà un pèl tocat al partit perquè ve de perdre per 7 gols a 1 al camp de l’Horta.

ACCEDIR A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS DE LA JORNADA - 1A CATALANA GRUP 1

> MÉS FOTOGRAFIES DEL PARTIT

Aquestes dues anteriors fotografies pertanyen a l'edició de "Xuta i guanya" que es va celebrar al descans del partit entre el CE Vilassar i el CD Montcada