CE VILASSAR 2-1 SANT CUGAT ESPORT

04.02.2013 13:43

EL FORTÍ DE VALLMORENA ENS TREU DEL DESCENS

  • Dos gols de Cristóbal en una gran 1a part ens donen la tercera victòria consecutiva a casa.
  • El CEV va perdonar a la represa i el Sant Cugat va reduir distàncies en temps afegit.

 

El camí, malgrat mai ser fàcil, a cada dia que passa sembla més planer i tot gràcies a què l’equip ha aprofitat l’arribada de l’equador de lliga per assentar-se definitivament a la nova categoria. La darrera mostra d’aquesta bona adaptació i del bon rendiment verd i blanc es va donar aquest diumenge al Mpal de Vallmorena: amb una victòria incontestable davant un Sant Cugat que tant sols va posar l’ai al cor dels locals en temps afegit. Una circumstància, la de donar vida al rival, que no va agradar gens a molts jugadors del CEV, ja que amb el 2-0 en el marcador, els nostres podrien haver perforat la porteria visitant en moltíssimes ocasions. Sigui com sigui, tres punts més que ens deixen fora del descens i que signifiquen molt: donat que aquest triomf ja és el tercer consecutiu com a locals (una dada importantíssima: ja que gran part de l'èxit d'una temporada passa per ser forts a casa).

 

Una primera part clau

Els visitants van arribar a Vallmorena amb molta empenta i decidits a complicar-li la vida al CEVilassar. Durant els primers instants de partit, el rei dels empats (sumen 10 igualades en el què portem de lliga) es va dedicar a situar-se molt bé sobre el terreny de joc i a exercir una bona pressió sobre la sortida de pilota vilassarenca.

Els de Toni F.Corominas, com ja acostuma a passar, amb el pas dels minuts van anar sentint-se més i més còmodes. Una circumstància que en el devenir del partit va acabar sent clau perquè la balança es decantés pels nostres. I és que dins aquest bon moment del partit, dins aquest bon joc, va ser on el Vilassar va acabar trobant el premi del gol. I el premi vindria després d’algunes bones aproximacions: amb grans internades  per banda tant de Toni Martín (fent un autèntic partidàs com a lateral) com Edu Camps (a un gran nivell) i amb uns inspirats Makaay (amb una velocitat infernal) i Cristóbal (amb una sola idea al cap: finalitzar totes les jugades). A tots ells se’ls hi unia un fals extrem de superba qualitat: Mendo; un mig del camp amb molt de toc de pilota: amb Galeano i DeFri repartint joc; i unes jugades a pilota aturada que també duien perill.

Amb tant bon rendiment de tots aquests atacants el gol no es faria esperar: i Cristóbal, després d’una bona acció combinativa, veuria caure una pilota del cel per acabar engaltant-la al fons de la xarxa (1-0, min 26).

I als pocs minuts el segon premi: amb una gran passada de Edu Camps a l’espai que aprofitaria Makaay per fer una centrada excepcional a un Cristóbal que, de primeres, creuaria la pilota al segon pal sense que res pogués fer Jota (2-0, min 35). A partir d’aquí i fins al final de la primera part: el domini verd i blanc seguiria sent clar i fins i tot es gaudirien d’algunes aproximacions de perill. El més destacat del tram final del primer temps serien els comentaris i els consells de savis dels més veterans de l’equip: Juan Pedro, Fran o Ruben Salvador insistien als seus companys “Estem bé, però això no s’ha acabat. És el moment de fer el tercer!”. I possiblement aquesta tensió de partit seria molt clau per acabar sumant els tres punts. Això sí, al descans: el marcador ja no es va moure: 2-0 favorable al CEV.

 

Una segona part perdonant...

Minuts abans de començar el segon temps els jugadors del Sant Cugat van fer un petit cercle al mig del camp: una espècie de conjura per intentar tirar endavant el partit i remuntar. I el cert és que durant els primers 10-15 minuts de represa els vallesans van anar a per totes. Per sort, tant la nostra defensa com Sergio Cano (qui va arribar a treure més d’una mà prodigiosa) van respondre davant aquest assetjament visitant i van evitar que es reduïssin distàncies.

Amb el pas dels minuts, com ja havia passat al primer temps, els nostres aconseguirien tranquil·litzar el ritme del partit i es començarien a quedar més temps amb la possessió de pilota. El SantCu però no donaria el braç a tòrcer i amb fins a 4 substitucions (que li donaven aire fresc a l’equip) intentarien pressionar al màxim la sortida de pilota dels locals. Un fet, el de veure les línies dels visitants tant avançades, que acabaria propiciant contraatacs claríssims i molt perillosos a favor dels nostres. En fins a 5 ocasions ens vam arribar a plantar davant o ben aprop de Jota: però en cap d’elles acabaríem marcant el gol de la sentència. Una de les més clares va ser una “triple ocasió” en què Makaay prova a Jota i aquest atura, el refús l’agafa Mendo i la defensa la treu sota pals i el tercer rebot l’agafa Cristóbal i torna a aturar Jota (veure seqüència de fotos al final).

Impressionant però cert: no havia entrat la pilota. Com tampoc entraria en cap dels contraatacs comandats per Albert Hospital o Roger Viladomiu: tots dos van entrar al segon temps però no aconseguirien marcar. A totes aquestes ocasions clares hi hem d’afegir la més clara de totes: una jugada d’estratègia que acaba amb una gran definició de Ruben Salvador: qui, avançant-se al porter amb la punteta, enviava la pilota al pal (foto).

Després de tant perdonar... Al final, i tant al final..., el Sant Cugat posaria l’ai al cor de tots els verd i blancs al retallar distàncies en el marcador quan ja estàvem en temps afegit (Corbi, 2-1, min 90).

Per sort el gol visitant arribava massa tard i sense més temps el SantCu només tindria una opció per fer l’hipotètic gol de l’empat: una pilota penjada a l’olla que, sortosament, va refusar de cap Pol Llovet davant la intimidant presència d’un expert en joc aèri com Djailson.

Amb el refús a aquesta jugada el partit acabaria morint, i ho faria amb el resultat favorable, de 2-1, pel Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar.

Aquesta victòria, tercer triomf consecutiu a casa, ens treu de la zona de descens però, això sí, ens segueix deixant dins una zona mitja-baixa que està realment molt igualada. La setmana vinent hi ha jornada general de descans. En 15 dies es reprendrà la competició al Grup1 de la Primera Catalana i els nostres ho faran amb un desplaçament a un dels camps històrics com és el de Can Peixauet. Allà ens enfrontarem al filial de la UDA. Gramanet.

 

ACCEDIR  A FITXA DEL PARTIT: CEVILASSAR 2-1 SANT CUGAT ESPORT 

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE LA JORNADA A PRIMERA CATALANA GRUP 1

 

MÉS FOTOGRAFIES DEL PARTIT

Fotografia dels dos equips saludant a la grada de Vallmorena just abans de l'inici del partit.

Fotografia  de l'onze inicial del CEVILASSAR

Tots dos capitans i tripleta arbitral

Tots dos capitans i tripleta arbitral

JuanPedro agafa de la mà a Cristóbal per anar a celebrar el gol amb Jep Jiménez (era el 1-0)

Tots els jugadors celebrant el gol de Cristóbal a la banqueta: gol dedicat a Jep Jiménez.

Sergio Cano realitzant una aturada de mèrit durant el primer temps.

A l'inici de la represa el Sant Cugat va apretar i va intentar retallar distàncies

A l'inici de la represa el Sant Cugat va apretar i va intentar retallar distàncies

A l'inici de la represa el Sant Cugat va apretar i va intentar retallar distàncies. Aquí veiem JuanPe refusant i Sergio Cano cridant.

Primera de les imatges d'una seqüència de fotos que demostra la velocitat de Makaay. Contraatac que no acaba en gol per ben poc.

Mendo ho va intentar en un refús però el seu xut s'estavella contra la defensa del Sant Cugat.

Galeano, com també De Frías i Juan Pedro, es va entregar al màxim i va contribuir en el domini del partit del CEV.

Edu Camps prova el xut des de lluny. El seu xut va acabar marxant per sobre de l'escaire de Jota.

Jota va ser possiblement el millor jugador del Sant Cugat: amb grans aturades de mèrit i amb gestos d'esportivitat com aquest.

Abraçada curiosa d'un defensa del Sant Cugat a Roger Viladomiu.

Albert Hospital al salt amb el capità del Sant Cugat: Juan Josep Gómez.

Toni F.Corominas es lamenta en una de les moltes ocasions desaprofitades. El seu equip va perdonar en excès durant la 2a part...

La darrera acció del partit. Després d'un refús en defensa, Roger es queda la pilota i rep una dura entrada per darrera.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode