CE VILASSAR 2-1 EF SALESSIANS MATARÓ

29.03.2015 23:58

REMUNTADA ÈPICA I TRES PUNTS D’OR!

  • El Salessians s’avançava en el marcador al minut 66
  • El Primer Equip remuntava al tram final amb gols de David Casany i Uri Martí
  • Els de Jaume Bonet segueixen líders provisionals i obliguen a no fallar al Molinos

 

El Primer Equip tenia la obligació d’imposar-se al Salessians si volia seguir al capdavant de la classificació. I possiblement aquesta “pressió” faria que veiéssim una de les pitjors primeres parts dels nostres jugadors. Precipitació  barrejada amb joc lent i amb poques ocasions de perill. Uns ingredients que, sumats al joc de l’equip rival (un equip contundent i en un bon estat de forma),  faria que ens púguesism imaginar un partit avorrit i on acabaria sent molt complicat sumar els tres punts. Al final però, i gràcies a una remuntada èpica, els de Jaume Bonet aconsegurien capgirar la truita per sumar un triomf que obliga a guanyar al Molinos en el seu proper partit aplaçat (dimecres) si els mataronins volen recuperar el liderat.

 

Una primera part desastrosa

Els de Jaume Bonet defensaven liderat per primer cop en molt de temps i això sembla que acabava passant factura en un primer temps on els nervis farien que els nostres no acabessin de trobar-se còmodes sobre el terreny de joc. Amb un Salessians ben situat al darrera, contundent en totes les accions i segur en el joc aeri. Davant un equip que gairebé no concediria ocasions, els nostres constantment intentarien gaudir de l’esfèrica i d’aproximacions però aquestes arribarien amb comptagotes.

Àlex Lara seria qui tindria la més clara de totes, amb una pilota a l’interior de l’àrea que, botant, no acabava impactant bé i l’enviava molt desviada i lluny de la porteria rival.

Una porteria rival que només hauria de treballar amb algunes pilotes àeries i amb comptades ocasions de perill per part dels nostres. Malgrat això, i malgrat els visitants no gaudissin de perill, els nostres marxarien al descans amb les sensacions de poder oferir una millor versió.

 

Insistència i màgia final

El desgast físic d’un Salessians entregat faria que la teranyina mataronina durant la represa anés patint fissures i anés concedint ocasions als nostres.

Entremig de tot plegat, les dues accions més clares del tram inicial de represa estarien a les botes d’Àlex Lara i Christian: tots dos tenien dues clares ocasions de gol en dos llançaments de falta molt ben executats. David Casany també amb un xut llunyà provava sort però l’esfèrica marxava llepant el pal dret de la porteria visitant.

Però els primers en donar un cop serien els mataronins. Els visitants havien avisat amb un xutàs que aturava Nico. Però poc després, i quan menys es podia esperar, un contraatac visitant acabaria amb la pilota a l’esquena dels nostres centrals i amb el golejador Paulano definint perfecte per posar el 0-1 en el marcador (min66).

Encara restaven uns 30 minuts per endavant i malgrat el resultat en contra, era previsible veure un tram final de partit on els nostres gaudirien d’una darrera empenta per buscar el gol de l’empat i obrir el camí de la remuntada.

 

Amb els nostres amb la pilota als peus i amb els visitants tancats al darrera, es veurien uns 30 minuts de domini verd i blanc total i amb ocasions de perill que anirien de menys a més. Amb la incorporació de jugadors clarament amb perfil atacant, des de la banqueta s’intentaria aportar a l’equip aire fresc i convicció ofensiva. De fet Dani, Uri, Pol Planas i Gonzalo aportarien aire i empenta en el tram final de l’encontre.

Tot i això, seria complicat arribar a tenir fluïdesa i moltes aproximacions clares perquè els visitants tallarien amb moltes faltes gran part de les accions ofensives dels nostres. Una de les faltes, de fet, acabaria amb un jugador visitant expulsat per doble groga.

Després d’insistir i insistir, al final arribaria la jugada clau de l’encontre: centrada d’Aitor i David Casany, que entrava entre els centrals, rematava davant la sortida del porter i el superava per dalt. 

L’esfèrica entrava a dins la porteria amb suspens però acabava entrant (1-1 min85). Gol important i a falta de 10 minuts per acabar el partit (s’afegirien fins a 5 minuts de descompte).

Una celebració de gol efímera i que donaria pas a la darrera empenta per tal d’anar a pels tres punts. Un últim tram on els nostres podrien haver marcat en fins a 4 ocasions: Uri dues vegades, Gonzalo en una altra, i Christian quan ho tenia tot de cara.

Una sèrie d’ocasions que gaudirien d’encert i màgia en només una d’elles: seria després d’una passada a l’espai de Casany que acabaria amb la pilota als peus d’Uri. Aquest veuria el porter avançat i aconseguia superar-lo amb una excel·lent vaselina (2-1 min 90).

Un gol sobre la botzina que coincidiria també amb l’expulsió de dos jugadors visitants per protestes. Durant el temps afegit, amb els visitants en inferioritat i enfonsats pels gols rebuts, poques coses passarien. Al final, victòria i tres punts que tornen el liderat provisional als de Jaume Bonet després d’un cap de setmana on ni els nostres ni el Molinos es deixaven punts.

Els mataronins ara poden recuperar el liderat si s’imposen entre setmana al Iluro, en un partit aplaçat que disputen el proper dimecres al Mpal de Vistalegre. Els nostres intentaran seguir amb aquesta ratxa positiva (no perden des del mes de novembre) en el proper desplaçament al camp del Athletic Mataró.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 4CAT5

PROPERA JORNADA: ATH.MATARÓ-CEVILASSAR (DISSABTE 15'30H) (Veure prèvia)

 

MÉS FOTOGRAFIES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode