CE VILASSAR 1-3 CF SANTVICENTÍ

12.12.2016 09:13

SENSE PODER DE REACCIÓ...

  • El Primer Equip començava perdent (0-2) en els primers instants i no podia remuntar el partit (1-3)

 

Quan es comença tan malament un partit ja es pot preveure que costarà, i molt, treure alguna cosa positiva de l’encontre. I això és el que va passar aquest diumenge a Vallmorena: on el Santvicentí va començar el partit aprofitant dues errades dels nostres per posar el 0-2 en els primers instants. El primer dels gols va venir amb una pilota a les esquenes de la nostra defensa (després de dos rebots, aconseguia marcar) i el segon dels gols arribava en un contraatac (d’un córner a favor a el gol visitant).

Dos gols que van suposar una gerra d’aigua gelada sobre un Primer Equip al que li està costant agafar una continuïtat en el seu estil de joc i també en els resultats.

 

Malgrat els dos gols, els nostres van aconseguir fer-se clarament amb el poder de l’esfèrica però això tampoc es va traduir en moltes arribades a porteria contrària. Això sí, les justes com per haver marxat al descans empatant: i és que Peke tindria dues claríssimes ocasions davant del porter i tant sols aconseguiria transformar-ne una (1-2).

Amb el 1-2 s’arribaria al descans. A partir d’aquí un partit on el domini dels nostres aniria minvant a causa de l’ansietat per voler remuntar el partit. Sense calma i amb anades i vingudes poc perill podríem crear davant un Santvincentí que a mesura que passaven els minuts se sentia millor en el terreny de joc: sense complicar-se, escopint l’esfèrica i amb un treball defensiu força seriós.

Davant d’això, els nostres gaudirien d’alguna aproximació que bé podria haver canviat el signe del partit: Peke tindria alguna acció de perill, Joan Egea en un servei de cantonada... o la més clara de totes: un xut d’Àlex Lara que anava a topar amb el travesser i en el refús Óscar estava a res de marcar però l’esfèrica marxava per sobre de la porteria.

Estava clar que no era el dia dels d’Esteban Molina. I en canvi sí que ho era pels de Sant Vicenç: i és que els visitants, per rematar la feina, aconseguien marcar el tercer i definitiu gol amb una centrada llarga que acabava entrant amb molta fortuna al segon pal (1-3).

Després d’aquest gol els nostres intentarien retallar distàncies però no va ser el dia. Tres punts que s’escapen de Vallmorena i la setmana vinent es rep a un dels equips de dalt: el Young Talent-Badalona Sud.

 

FITXA TÈCNICA PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 3CAT4

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode