CE VILASSAR 0-2 CE DISTRICTE 030

06.11.2016 23:28

RESULTAT ENGANYÓS 

I SEGONA DERROTA CONSECUTIVA

  • El Primer Equip, tot i merèixer més, encaixava la segona derrota en dues setmanes
  • El Districte s’emportava els tres punts gràcies a la seva efectivitat
  • El filial del Sant Andreu marcava els seus gols a l’inici del partit i de la represa

 

Després de caure al camp del Cabrera, el Primer Equip tenia com a repte recuperar les bones sensacions rebent a casa al Districte. Tot i això, al davant se sabia que hi hauria un rival molt complicat: un rival intens, dur i amb qualitat tècnica en el seu joc d’atac. De fet, el Districte és un dels equips més golejadors en una lliga que està realment molt igualada: un paper golejador que es veuria reflectit a Vallmorena, escenari on els barcelonins no van dominar però on sí que van ser efectius al aconseguir transformar dues de les seves poques ocasions.

 

El partit començava malament: en pocs instants els visitants s’avançaven en el marcador gràcies a una acció combinativa molt ràpida. Els barcelonins aconseguien posar una passada a l’espai i un dels seus jugadors atacants es plantava sol davant de Quim (semblava fora de joc) per transformar el primer de la tarda (0-1).

Després d’aquest gol només hi hauria un equip sobre el terreny de joc: un Centre Esportiu Vilassar que dominaria, que xocaria constantment amb la dura defensa visitant i un CEV que gaudiria d’aproximacions però que no aconseguiria encertar  en cap moment. Lara per exemple tindria una grandíssima ocasi´o però no aconseguia marcar.

 Els barcelonins, ben posats al darrera gaudirien també d’alguna aproximació per posar el 0-2 però bé la defensa o bé Quim, evitarien el segon gol..

 

Un segon gol, però, que sí que arribaria al inici de la represa. i novament en una acció o tothom li tornava a reclamar fora de joc al col·legiat: després d’una acció individual d’un jugador visitant, el davanter del Districte rebia la pilota per darrera dels nostres defenses i definia perfecte.

Malgrat aquesta nova gerra d’aigua freda, els nostres no baixarien el cap i seguirien insistint en tornar-se a posar dins del partit. Tot i la insistència, les ganes, el domini de l’esfèrica i les constants aproximacions... els nostres no tindrien el seu millor dia i no aconseguirien marcar cap gol.

En els darrers 10 minuts de partit els nostres jugarien amb un home menys per la lesió de Pol Planas, qui va haver d’abandonar el terreny de joc quan ja no hi havia opcions de fer més substitucions.

 

FITXA TÈCNICA

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 3CAT4

 

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode