CE VILASSAR 0-1 UD LA LLÀNTIA

11.09.2016 22:33

LA LLÀNTIA TRENCA LA IGUALTAT AL DARRER SUSPIR

  • El Primer Equip debutava en lliga com a local i ho feia amb derrota davant una bona Llàntia
  • El conjunt mataroní va aconseguir acabar sumant els tres gols gràcies a un gol en el darrer tram del partit (0-1)

 

La victòria aconseguida a Cabrils en la primera jornada de lliga va deixar un bon regust de boca i amb aquestes bones sensacions s’afrontava un dels partits més complicats del calendari: rebre la visita d’un dels aspirants a l’ascens, la Llàntia. El conjunt mataroní va descendir de categoria l’any passat i té com a clar objectiu tornar a la 2a catalana. I el cert és que el inici de lliga dels mataronins és força esperançador: dues victòries en dos partits (Premià de Dalt i Vilassar de Dalt). Tot i això, també és cert que aquest passat diumenge la Llàntia podria haver patit la seva primera relliscada empatant a Vallmorena: i és que l’empat (0-0) no es va moure fins als darrers instants del partit: amb una jugada personal per banda dreta que acabava amb una passada enrere i una diana pràcticament des de la línia de gol.

 

Els nostres, també és cert, pocs mèrits van fer per avançar-se en el marcador: no podem comptabilitzar ni 5 xuts davant una porteria de Sergio Cano (ex-Vilassar) que només va patir en una clara ocasió desaprofitada per Dani abans del descans.

La Llàntia sí que va tenir més d’una ocasió força clara, però la manca de punteria o les bones intervencions de Quim i de la defensa capitanejada pels germans Egea van evitar que els mataronins marquessin més d’un gol.

Tot i la derrota, cal remarcar que els d’Esteban Molina van estar competint a un alt nivell i no van donar el braç a tòrcer en cap moment. De fet, l’empat semblava que anava ser clarament el resultat amb el que es tancaria un partit més igualat del què alguns podien preveure.  Cal apuntar que la diana visitant va arribar quan possiblement millor estaven els nostres: apretant a una Llàntia que veia com li estava sent complicat trobar el camí del gol.

 

D’aquesta manera els verd i blancs també presenten candidatura a ser un dels equips més complicats de la lliga: ho van demostrar guanyant a Cabrils i ho han tornat a demostrar posant contra les cordes a un dels favorits: una Llàntia que es va veure obligada a acabar demanant l'hora per no perdre els tres punts.

 

FITXA TÈCNICA

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 3CAT4

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode