CE VILASSAR 0-1 CE FARNERS

19.05.2014 01:38

FORA DEL DESCENS, PERÒ AMB SUSPENS

  • Fajardo va marcar l’únic gol del partit (0-1) a l’inici de la 2a part
  • Abans podrien haver marcat Finidi i Toni Martín però va faltar encert
  • Els de Pedro Quijada no van estar al mateix nivell dels darrers grans partits
  • El CEV es manté fora de la zona vermella però enganxat al “possible descens”

 

David Casany - Partit molt pla, partit sense l’energia dels darrers encontres en què els verd i blancs havien passat clarament per sobre dels seus rivals. Finidi i Toni podrien haver inaugurat el marcador al primer temps i tot hagués canviat, però l’encert d’altres jornades i la intensitat de tot l’equip van ser factors absents en un partit en què el Farners acabaria marcant l’únic gol a l’inici de la represa. Malgrat perdre i suspendre en aquest partit, el Primer Equip segueix fora de les places del descens. Una situació, però, que no és pas tranquil·la i que a falta de dues jornades pel final genera molt suspens al voltant de la plaça de “possible descens” (ho expliquem més a baix).

 

Primera part igualada, però amb ocasions locals

Fins a tres. Aquestes van ser les ocasions de gol que tindrien els de Pedro Quijada per avançar-se en el marcador. En canvi els visitants només tindrien en un xut de falta la seva acció més clara.

Sense un gran dominador, amb dos equips que no concedien en defensa i amb dos clars protagonistes sobre el terreny de joc: Almendros per part visitant i Xavi Torrent per part dels locals. Sobre Óscar Almendros hem de dir que tant Yustos com la resta de companys aconseguirien, en tasques defensives, deixar sense gaire efectivitat les accions ofensives d’aquest habilidós extrem selvatà. 

 I en quan a Xavi Torrent, de més a menys, cal apuntar que durant el primer temps aconseguiria fer jugar als seus companys en millor disposició: rebent pilotes aèries, baixant-les a la gespa i repartint joc des de tres quarts de camp. Això sí, sense efectivitat de cara a porteria a causa del gran marcatge individual ideat pel conjunt visitant: que tindria en Negre al jugador més incisiu a l’hora de defensar a Xavi Torrent. Aquest marcatge sobre Xavi Torrent, però, provocaria deixar a homes més lliures i Toni Martín o Finidi (d'entre d'altres) se n'aprofitarien per gaudir d'ocasions.

Pel que fa a les accions de perill dels locals: primer Toni ho intentava per banda esquerra. On després d’una bona i ràpida acció combinativa el extrem verd i blanc rebia l’esfèrica, retallava a l’interior de l’àrea i acabava enviant la pilota al lateral de la xarxa. Una autèntica llàstima.

La segona de les ocasions més clares la tindria Finidi. Despsrés de gaudir d’una bona aproximació en els primers instants del partit, el mateix David Torrejón ‘Finidi’ tornaria a agafar la responsabilitat de executar un lliure directe perillós: com ja va fer en l’anterior partit (marcant de falta davant del Montcada), Finidi plantava la pilota al balcó de l’àrea i amb un llançament magistral tornava a superar la barrera: en aquesta ocasió, però, amb la mala fortuna de veure com Jose evitava el gol posant una mà prodigiosa que desviava la pilota a còrner.

 

Per part dels visitants tant sols destacar un llançament de falta que aturava Chueca. Sense gaires aproximacions i amb força igualtat, s’arribava al descans.

 

 

Una segona part sense energia i claredat

Ni un equip ni l’altre oferirien la seva millor versió. Tot i això, dins d’un joc força imprecís, serien els de la Selva els qui aconseguirien marcar l’únic gol del partit. Després d’un mal refús, li queia l’esfèrica en una gran posició a Fajardo: aquest combinava amb Dot i, després d’una excel·lent paret, el primer d’aquests definia bé davant Chueca per inaugurar el marcador (0-1, min59).

A partir d’aquí intent rere intent i errada rere errada.  Amb un Vilassar bolcat a l’atac però sense les idees clares el Farners acabaria gaudint d’alguna acció clara per sentenciar l’encontre: però o bé Chueca o bé el pal evitaria un gol més dels gironins. Per part verd i blanca Xavi Torrent seria qui més estaria a prop del gol: abans de rebre el gol visitant, Torrent intentava trobar el camí del gol amb un xut a la mitja volta (que aturava Jose).

Més tard ho seguiria intentant amb jugades a les quals no acabaria arribant a rematar per escassos centímetres. El Centre Esportiu Vilassar, encomanat a Yassin, un dels únics jugadors amb energia en el tram final, intentaria buscar generar perill però certament el Farners no patiria en excés per mantenir el 0-1 en el marcador.

 Les darreres accions del matx serien pilotes penjades a l’àrea: remats de cap de Xavi Torrent i algun semi-xut de Marc Reyes o Moha sense cap conseqüència.

 

Tot i la derrota, fora del descens. Tot i 'fora del descens', amb suspens

Els resultats d’aquest cap de setmana, sumats a la derrota dels de Pedro Quijada, provoquen seguir veient al nostre Primer Equip fora del descens i fora, també, de la plaça de “possible descens”. De fet el CEV de manera matemàtica ja no pot caure en cap de les 4 places de descens directe: ja que el 4t per la cua (Llefià) té 6 punts menys i el goal-avarage és favorable als nostres (només resten 6 punts en joc). El què ara preocupa és la cinquena plaça: la del “possible descens”. Una posició que ocupa a hores d’ara la UE Jonquera i que els nostres només l’eviten pel goal avarage particular amb els fronterers. Aquesta plaça de “possible descens” anirà en funció dels ascensos de 3a Divisió a 2a Divisió ‘B’ i també en relació al cinquè per la cua de l’altre grup de 1a Catalana. Habitualment només és un el què baixa i ara mateix el pitjor 14é dels dos grups és l’Andorra amb 38 punts (1cat2) per 39 que en té la Jonquera.

 

És cert, també, que hi ha més equips implicats en aquesta lluita: Montcada i Lloret (40pts), Avià (41pts), Banyoles i Mollet (43pts). Tots aquests equips seran els que lluitaran per evitar caure en la plaça de “possible descens” en aquestes dues darreres jornades. El calendari pels nostres: camp del Júpiter i a casa davant del Mollet. En aquestes dues jornades hi haurà enfrontaments directes com: Lloret-Avià, Mollet-Montcada o Vilassar de Dalt – Mollet; i enfrontaments molt complicats com: Canyelles-Jonquera,  Banyoles – Peralada,  Llefià – Lloret, Montcada – Sabadell ‘B’. Per tant, d’aquí al final: per cap equip serà tasca senzilla seguir sumant.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS 1CAT1

MINUT A MINUT DEL PARTIT

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode