FALTA (i) GOL

• El Primer Equip queia per 1-0 al camp del Premià de Dalt
  • Els locals s’avançaven al minut 65 després d’una acció farcida de polèmica
  • Els nostres sumen dos jornades sense marcar cap gol

El passat diumenge es van tornar a notar les baixes sensibles que està patint l’equip, sobretot a una línia ofensiva on manca gol, on manca generar més accions de perill i on també es troba a faltar més definició. Això es va notar a Premià de Dalt, on per segona jornada consecutiva el Primer Equip es quedava sense marcar cap gol. Un fet que, sumat a la desafortunada jugada del gol premianenc (d’una falta a favor no xiulada), va propiciar patir una nova derrota en lliga.

La primera part, va començar amb un inici molt elèctric i potent per part de l'Equip local per poder avançar-se en el marcador, van ser uns primers 15 minuts incisius on els nostres van saber patir i aguantar el 0-0.  A partir d'aquell moment, els d’Esteban Molina van començar a fer el seu joc habitual i van gaudir d’un parell ocasions molt clares per banda dreta: amb les incursions de Saúl, amb 2 rematades a porta molt perilloses i una ocasió d’Àlex Lara on el seu xut sortiria un xic desviat de la porteria local.

A la represa, va ser un altre partit diferent, i la clau va recaure al minut 65: on l'àrbitre es convertiria en el protagonista negatiu de l’encontre (per part verd i blanca, clar). I és que el col·legiat del partit no assenyalava una clara falta a favor dels nostres a la frontal de l'àrea local: la clara havia estat evident i la patia un dels jugadors més incisius, un Xavi Cusidó que podria haver tingut la ocasió de marcar el 0-1 si no li haguessin tallat la seva progressió. Però precisament en aquella acció l’àrbitre no assenyalaria cap mena de falta i això propiciava un ràpid contraatac premianenc que acabaria amb gol dels locals (1-0).

A partir d’aquest instant els nervis es van apoderar tant dels nostres com de l’àrbitre. Un arbitre que va expulsar al nostre segon entrenador (Yuste) de manera totalment absurda i injusta i que va començar a assenyalar faltes una darrera de l’altre sense cap mena de sentit ni criteri.

El tram final del partit no va tenir cap dominador concret però és cert que l’acció més clara recauria en els nostres: i és que els verd i blancs podrien haver posat el empat en el marcador si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol als nostres. La jugada, si més no, dóna peu a la polèmica: ja que tothom pot interpretar d’una manera diferent el que va succeir... Una jugada on el porter local i el seu defensa xocaven i deixaven l’esfèrica morta perquè els nostres marquessin el 1-1. Segons l’àrbitre hi havia falta verd i blanca en aquella acció..

Així doncs, el 1-0 no es mouria i el Premià de Dalt aconseguiria sumar tres punts que el mantenen a la zona alta de la taula. En canvi els nostres segueixen a la zona mitja, sense poder acabar d’enllaçar moltes jornades seguides amb resultats positius. Després de la derrota els d’Esteban Molina tindran un cap de setmana de descans per després gaudir de dos partits a casa: davant de Santvicentí i Young Talent. Caldrà estar atents a la recuperació de jugadors lesionats en els propers dies.