CD MONTCADA 3 - 1 CE VILASSAR

30.10.2012 10:49

EL VILASSAR PERD MÉS QUE TRES PUNTS

  • Vicente Bermúdez es lesiona de gravetat (genoll) al minut 30 de partit
  • Encara no es coneixen els resultats de les proves mèdiques: però la lesió és greu
  • El CEV no va acabar de trobar-se còmode en tot el partit
  • L’esperança de puntuar (2-1 de Fran Fuentes al min82) es va esfumar amb el gol de la sentència local (3-1 min89)

Montcada arribava com a un desplaçament complicat per forces circumstàncies: unes de caire extra esportives (per les recents baixes de dos jugadors que havien d’aportar molt a l’equip: Mula i Casillas) i les altres estrictament esportives (arribant a l’encontre sense encara conèixer la victòria i en zona de descens). Amb tot, els de Toni F.Corominas es presentaven al Mpal MiR amb la intenció de seguir mostrant un bon futbol i anar a pels tres punts.

Això sí, el partit no podia començar pitjor: i és que només transcorreguts 7 minuts de joc, en una errada en la sortida de pilota el Montcada es posava per davant al marcador (1-0). Però això no era el pitjor... Arribàvem al minut 30 quan en una jugada desgraciada Vicente Bermúdez es lesionava de gravetat. La seva forta pressió sobre un rival va acabar amb estrany i antinatural moviment de la cama: fent que es lesionés greument del genoll (a hores d’ara encara estem pendents de saber quins seran els resultats de les proves mèdiques).

Aquesta primera part s’aniria apagant fins al xiulet de l’àrbitre. Arribàvem al descans amb un primer temps sense més història que la de la greu lesió de Vicente i la d’un Vilassar de Dalt ben pressionat per un Montcada que havia aprofitat la ocasió que se li havia donat. Així doncs, primera part ensopida i sense aproximacions a l’àrea de un i altre equip. També cal apuntar que el fort vent perjudicava i tampoc permetia que tants uns com altres oferissin un millor joc.

Sense que el vent deixés de bufar s’iniciava una segona part que començaria amb un, novament, dominador Vilassar. Els de Toni F.Corominas tenien la pilota en el seu poder i, malgrat la falta de profunditat, van arribar a tenir més d’una aproximació que feia posar l’ai al cor a més d’un seguidor Vallesà. Però seguim insistint en què aquest inici de temporada no acaba de ser benèvol amb els verd i blancs i quan més es dominava (tot i no estar realitzant un bon partit) arribava el segon gol local. Joan Morera rematava una falta, aparentment inofensiva, al fons de la xarxa (2-0). Voltàvem el minut 70 de partit i aquesta gerra d’aigua freda venia com a conseqüència d’un partit en què els de Vallmorena podrien haver fet molt més. Malgrat el segon gol dels locals, els nostres van seguir lluitant i no van perdre mai la cara al partit. Tant va ser així que la insistència va tenir la recompensa de reduir distàncies en el marcador: era el minut82 quan Fran Fuentes marcava el primer del Vilassar al transformar un penal (2-1).

Restaven 8 minuts per intentar, almenys, tornar a treure un punt. I cal apuntar que durant aquest tram restant de matx els vallesans jugarien amb un jugador menys, degut a l’expulsió donada en l’acció del penal. Així doncs, amb superioritat numèrica i amb el gol de l’esperança de Fran s’afrontava un tram final de partit, si més no, il·lusionant. Però tota esperança s’esfumaria quan, amb un bolcat a l’atac CEVilassar, una pilotada llarga del porter local acabaria amb el gol de Sergi Arranz. Era el gol de la sentència (3-1) i per tant el gol que donava, sí o sí, els tres punts al Montcada.

En Roda de Premsa el tècnic Toni F.Corominas va reconèixer que el seu equip no va merèixer més, com sí que ho ha merescut en molts d’altres partits. El fort vent i l’alta pressió del rival van ser claus perquè el seu equip no acabés de trobar el seu millor nivell de joc.

A tot això Corominas va afirmar que també es treballen les pilotes a l’esquena de la defensa rival però que en aquesta ocasió no vam ser capaços de llegir-ho i realitzar, davant la forta pressió local, un joc més directe que empenyés als vallesans a tirar un pèl més cap enrere.

 

Accedir a fitxa tècnica del partit CD MONTCADA 3 - 1 CEVILASSAR

Classificació i resta de la jornada a Primera Catalana - Grup 1

 

PROPERS PARTITS CEVILASSAR >

Dijous 1 de novembre: AVIÀ - CEVILASSAR (Mpal d'Avià - Berga- a les 16h; demanar informació al voltant de l'autocar)

Diumenge 4 de novembre: CEVILASSAR - ST. QUIRZE (Mpal Vallmorena, 12h)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode