CAMPIONS!

31.05.2011 12:52

EL JUVENIL 'B' I EL BENJAMÍ 'A' ES PROCLAMEN CAMPIONS DE LLIGA!!!

Mentre que el Juvenil 'A' es fa amb la segona plaça i aconsegueix un històric ascens a Preferent

 

La passada jornada (28 maig) viscuda al Municipal de Vallmorena serà de les més recordades en la història del CEVILASSAR. Ben aviat, a les 10'30h del matí, la pilota començava a rodar perquè els Benjamins defensessin en la darrera jornada de lliga el seu liderat. Més tard, cap al migdia/tarda, els encarregats de defensar la primera plaça i el possible ascens a preferent serien els nostres juvenils. 

Benjamí 'A'

L'ambient al Municipal va ser espectacular de principi a fi, amb tots els pares dels jugadors vestint de colors verd i blancs les grades de l'estadi. Trompetes, timbals, pancartes i crits d'ànims, molts crits d'ànims. Tot plegat semblava una festa, cosa que de be segur no agradava gens a l'entrenador dels nostres petits, ja que aquests factors externs poden influir, cal reconeixe-ho, també negativament... ja que els jugadors, petits i poc acostumats a situacions de tanta pressió, podrien patir un lleuger atac de nervis durant el inici i transcurs del partit.

La qüestió és que al davant hi tenien tot un Masnou què no posaria, ni molt menys, les coses fàcils ls nostres. I malgrat tenir un començament un pèl dubitatiu, els benjamins entrenats per Carlos Barberan van anar fent-se amb el domini total i absolut del partit; acabant adquirint, al final dels tres primers quarts, una diferència prou àmplia com per no patir. El darrer quart va ser el d'acabar de gaudir dels últims minuts de joc d'una lliga en la què els nostres benjamins han demostrat gaudir d'un nivell futbolístic privilegiat i d'una il·lusió pel futbol realment increïble.

En acabar el partit (resultat de 8-2) els nostres van anar a saludar, un per un, als jugadors del Masnou per, finalment, després, acabar celebrant amb salts, rotllanes, càntics, samarretes, fotografies, vídeos... el preciat títol de lliga que acabaven d'aconseguir.

JUVENIL 'B'

I mira que ens van fer patir... Amb un empat ja tenien suficient... però és que estem acostumats a veure un Juvenil ‘b’ molt més incisiu que el de les darreres jornades. Unes jornades, aquestes últimes, en què la pressió per conquerir el títol s’ha fet notar en el terreny de joc. Aquesta pressió però, no ha pogut amb les ganes i el talent dels nostres juvenils, què han acomplert, i amb escreix, amb les expectatives que s’hi havien dipositat en ells. No s’han deixat gairebé cap punt en tota la temporada i van sumar-ne 3 en aquest últim partit. Un partit que com bé ja dèiem va costar bastant: l’empat a 0 va durar moltíssima estona i fins abans del descans no marcaríem el primer del partit. I amb aquesta incertesa viuríem fins al tram final del matx: on després d’alguna clara ocasió del Alella, els nostres matarien el partit i s’assegurarien el títol de lliga al marcar dos gols més i tancar el marcador en un definitiu 3 a 0.

Aquesta victòria deixa als nostres en primera posició, com a flamants campions de lliga i amb l’ascens a 1a divisió a la butxaca! I com no, tal fet mereix una gran celebració: el cava, els somriures, els càntics i les dutxes no s'en van salvar!

EL JUVENIL 'A' I UN ASCENS HISTÒRIC A PREFERENT

El què ha aconseguit l'equip entrenat per Sergi González és possiblement més que un títol. De fet podríem catalogar que el què han aconseguit aquests nois és una "fita històrica". I és que per primera vegada en la història de la nostra entitat s'ha aconseguit introduir a un equip en la prestigiosa categoria de 'Preferent'. Aquest premi ve donat per l'excel·lent temporada d'un Juvenil que tant sols ha perdut un partit de lliga. Aquest partit es va perdre a casa del Sant Gabriel, flamant campió de la categoria. Però cal apuntar que els nostres van aconseguir guanyar al de Sant Adrià del Besós al Municipal de Vallmorena (2-0) arribant a demostrar que tots dos equips estaven a un nivell similar i que qualsevol dels dos es podria haver emportat el títol. De totes maneres, el què ara compte és la darrera victòria davant el Júpiter(per 3-1), la qual ens va assegurar dues coses: primer l'ascens a preferent i després unes esbogerrades celebracions a la zona de vestidors (on pràcticament ningú es va salvar de la dutxa).

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode