CAMPANYA 'RESPECTEU'

27.03.2014 17:42

LA CAMPANYA DE LA FCF 'RESPECTEU', PRESENT AL CEV

  • El CEVilassar i el seu futbol base al costat del ‘Joc Net’
  • La nova campanya sobre el Fair Play va ser present a Vallmorena
  • Arbitres, entrenadors i jugadors van entrar al terreny de joc amb una bandera
  • Al Fora de Joc en sabem més entrevistant a l’àrbitre Óscar Sauleda (2a B)

 

David Casany - El passat cap de setmana s’engegava la campanya de Joc Net de la FCF a tots els camps de futbol i pavellons de futbol sala on es disputaven partits de futbol base. D’entre aquests camps, òbviament, el Municipal de Vallmorena.

Els jugadors del futbol base del CEVilassar, juntament amb els jugadors dels equips rivals, van sortir al terreny de joc lluint la bandera del Joc Net. Des de la Federació Catalana ja es va poder observar com l'operativa en sí ja començava el mateix divendres abans de la competició: quan els àrbitres amb partits assignats per aquell cap de setmana van recollir les bosses amb les banderes, els decàlegs i els cartells a les delegacions de la FCF. I és que els propis arbitres van ser els encarregats de repartir aquestes bosses a tots els equips.

Així, als partits de l’anterior jornada es va poder veure una imatge a la què ens haurem d’acostumar: veure com els capitans i les capitanes ensenyaven la bandera del Joc Net a l'afició acompanyats de l'equip, els entrenadors i el conjunt arbitral.

 

Entrevista a Óscar Sauleda

I parlant precisament d’àrbitres apuntem que des del programa de ràdio del CEV, el Fora de Joc, es va entrevistar aquesta setmana a Óscar Sauleda: àrbitre de 2a Divisió B i membre del CTA Maresme (amb, d’entre d’altres, funcions de docent en cursos de formació arbitral). Amb l’Óscar aprofitem per parlar sobre aquesta campanya de la FCF: sobre els seus objectius, d’on va sorgir la idea, com va ser rebuda la iniciativa al Maresme, etc.

A continuació la podeu escoltar (darrers minuts del programa):

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode