AT. POBLE SEC 1 - 3 CE VILASSAR -8a Jornada-

01.11.2010 11:20

VICTÒRIA IMPORTANT A DOMICILI

El Vilassar va sortir a buscar de la victòria des d'el primer minut de joc. Tant és així que al minut 2 ja va provocar la primera ocasió clara de gol, mitjançant Arturo. Per la seva part, l
'At. Poble Sec, va sortir amb ganes de sorprendre al CEV , amb una forta pressió a la línea defensiva visitant i al mig del camp, però el club maresmenc va sortir força bé d'aquesta pressió.  Gràcies a la superació exitosa d'aquesta pressió el Vilassar va esdevenir en un clar dominador del joc; i fruit d'aquest domini, quan només es portaven 10 minuts de joc, el vilassarenc Arturo va provocar un penal que acabaria transformant Joan Vives(0-1). L'alegria d'aquest gol inicial es va veure contrarrestada 15 minuts més tard, quan un bon desplaçament en llarg i a l'esquena de la nostra defensa va deixar al davanter local davant de Sergio, qui no va poder fer res per evitar el gol de vaselina(1-1). Per tant s'arribava al descans amb un clar dominador del matx però amb empat al marcador.

De cara al segon temps, els de la Barceloneta ho tenien molt clar, fer un replegament intensiu i sortir a la contra. El domini de la possessió de pilota i les ocasions de gol tornavern a tenir, com en la primera part, un clar color verd i blanc. Tot i aquest domini tant en joc com en ocassions, el desitjat 1-2 no va arribar fins al minut 80, després d'una combinació pel centre del camp i finalitzada per Vicente(1-2).  D'aquesta manera es deixava a l'equip local molt tocat anímicament i fins i tot s'acabaria sentenciant a 4 minuts pel final de l'encontre, gràcies a un còrner jugat en curt per Jonathan amb David i Roberto, que va acabar amb la pilota arribant al segon pal, on Vicente lliure de marcatge va  poder controlar i marcar a plaer (1-3).

En definitiva, va ser un partit dominat en tot moment, però en el qual el gol local va tornar a tancar la llauna i, com és evident, amb un equip tant tancat és força dícil tornar-la a obrir de nou. Al final, i destacant l'actuació de l'extrem Jonathan (qui amb jugades de estil Messi va acabar firmant un partit estelar, tot i errar un penal provocat per ell mateix al darrer minut del matx), el Vilassar va aconseguir el més important: seguir puntuant fora de casa, i si és de 3 en 3 millor que millor.