ALEVINS C-D - Gran temporada

22.05.2013 14:48

L’ALEVÍ 'C': CAMÍ DE LA PERMANÈNCIA

  • L’Aleví ‘C’ va aconseguir una important victòria (1-2) al camp del Ripollet
  • El grup Aleví C-D està realitzant una gran temporada en el seu primer any a la categoria

 

Els d’Eric Borland i Juan Molina van aconseguir aquest darrer cap de setmana dos resultats positius dins el seu grup d’alevins: l’Aleví ‘C’ guanyava 1-2 al camp del Ripollet i l’Aleví ‘D’ s’imposava per 7 gols a 2 a la Llàntia.

Els més matiners eren els del grup que busca, amb dificultats i amb molta insistència, assolir la permanència a la 3a divisió d’alevins: estem parlant de l’Aleví ‘C’, que es desplaçava fins a terres vallesanes per enfrontar-se al Ripollet.  Allà es va viure un partit molt igualat però en el qual s’arribaria al descans amb el marcador favorable als locals: 1-0. A la represa passaria tot just el contrari i els nostres acabarien trencant la igualtat amb dos gols d’Àlex Alcazar. Dos gols que donaven la volta al marcador i que, amb l’ajudar d’un gran treball de tot l’equip, propiciaven que els nostres s’acabessin emportant els 3 punts de Ripollet.

Aquesta victòria deixa virtualment salvats als nostres: a falta de dues jornades pel final s’enfrontaran amb rivals de la zona baixa i tindran moltes possibilitats de seguir puntuant. Ara, situats fora del descens, els nostres jugaran al camp de l’Horta (a l’anada 11-1) i rebran, en el últim partit de lliga, la visita del Badia. Els rivals que estan en zona de descens tenen un calendari molt complicat i tindran molt difícil rascar punts en aquestes últimes jornades.

Així doncs, gran temporada la que estant fent aquests jugadors: ja que tot i ser de primer any han pogut competir davant rivals molt forts (i de segon any) en una categoria tant complicada com és la 3a divisió d'alevins. A més a més de la dificultat afegida de jugar una lliga llunyana: per terres vallesanes.

 

L'Aleví 'D' està tancant una gran campanya

Un cop es va conèixer l’important triomf de l’Aleví  ‘C’ tocava gaudir amb el ‘D’: gran partit i una victòria més a sumar per part d’aquest grup d’Alevins. Els d’Eric Borland i Juan Molina es van imposar a la Llantia per un clar 7-2 i ja sumen 52 punts. Una puntuació  que els situa a la part alta de  la taula, en 6a posisició gràcies als fins a 16 partits guanyats fins a dia d’avui.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode