ADN Guíxols 3-3 CE Vilassar

21.01.2013 13:29

FORA DEL DESCENS I 'A 6 SEGONS' D'UN NOU TRIOMF

  • El CEVilassar es deixa remuntar després d'anar guanyant 1-3 a Guíxols
  • Perdonar i no fer el gol de la sentència va donar vida als locals
  • Una polèmica decisió arbitral al temps afegit posa en safata el 3-3 pel Guíxols
  • El punt aconseguit en terres gironines fa que el CEV ja no estigui en zona de descens

 

La bona ratxa de resultats del Primer Equip segueix endavant gràcies a l’empat aconseguit a Guíxols, però aquesta ratxa podria haver estat perfectament un 5 de 5 en victòries i això és el què ens deixa un regust agredolç en el desplaçament a terres gironines. Amb un partit completament controlat i amb el 1-3 en el marcador el Centre Esportiu Vilassar podria haver sentenciat en fins a 4 ocasions i no ho va fer: falta de convicció i de voler matar el matx ens van fer errar en accions clares de gol. El Guíxols va agafar aire al minut 80 gràcies a una errada verd i blanca i finalment, en temps afegit, va acabar empatant en un escenari realment fictici i complicat d’explicar.

 

Primera part de domini

Les quatre victòries seguides de l’equip de Toni F.Corominas feien pensar en què una victòria a Guíxols no era pas impossible si es seguia jugant al alt nivell en què ho han fet en les darreres jornades. I molt aviat es van posar de cara les coses: quan Cristóbal s’anticipava a tres quarts de camp a la defensa local i feia arribar la pilota a Albert Hospital, qui amb un gran control orientat es plantava davant de Sergi Andrés i el superava amb molta sang freda (0-1, min3).

No portàvem ni 5 minuts i ja es veia com anava a ser el partit: amb un CEVilassar sortint sempre amb pilota controlada des del darrera i comandant l’índex de possessió i amb un Guíxols contundent, fort en la pressió i molt perillós a pilota aturada i en joc aeri.  

Durant el tram inicial de l’encontre disposaríem de varies aproximacions perilloses però cap d’elles acabaria en gol: Makaay, Cristobal i Hospital en van tenir de clares. Un desaprofitament d’ocasions que no seria excepcional, ja que al segon temps també tornaria a passar el mateix.

Dins aquest desencert verd i blanc, els locals aprofitarien per posar les taules en el marcador gràcies a una falta lateral rematada a la perfecció per Carlos Gómez (1-1, min 20). El partit seguia igual, només canviava el marcador.

El CEV seguiria atacant amb constància i amb molta intenció la porteria local, i el Guíxols ens seguiria donant mal de caps a pilota aturada. Enmig de tot plegat Albert Hospital la tornaria a liar abans del descans: una gran passada a l’espai que recull Hospital i que amb un lleuger toc amb la punteta de la bota supera per sota les cames a Sergi Andrés per acabar finalitzant a porteria buida (1-2, min36).

El premi del gol era merescut i el arribar al descans per davant en el marcador també.

 

Qui perdona la paga...

La segona meitat començaria amb uns primers instants complicats pel CEVilassar, amb un Guíxols apretant molt i forçant faltes perilloses de tres quarts cap endavant. Per sort, totes aquestes faltes acabarien sense conseqüències en el marcador. A mida que van anar passant els minuts els de Toni F.Corominas tornarien a tenir el poder de la pilota i tornarien a tenir més serenitat. Però les ganes del Guíxols de voler anar a per l’empat feien que sortir a la contra o buscar passades a l’espai fos una bona solució per intentar trobar el tercer gol. D’aquesta manera s’anirien multiplicant les arribades a l’àrea rival durant tot el segon temps... Però la única manera de tornar a foradar la xarxa del Guíxols seria de penal: un penal provocat per Albert Hospital (rep una dura entrada en un refús d’un servei de cantonada) i transformat a la perfecció (pal i gol) per Fran Fuentes (1-3, min 66).

Si ja estava de cara el partit, ara encara ho passava a estar més. Sense patiments en defensa, amb el poder de l’esfèrica i amb un coixí de dos gols de distància.  A tot això, però, ja se sap que en el futbol no es pot perdonar: i des del canal @cev_endirecte ja es va avisar del què estava passant: “Cristobal perdona davant el porter!!! Això no s'ha acabat i hem de sentenciar quan abans! No es pot perdonar! #guixolsVScevilassar 1-3 min68”.

Abans d'aquesta ocasió de Cristóbal l’havia tingut Mendo, amb un xut des de la frontal que enviava miraculosament a córner el porter local Sergi Andrés. Una acció en la què tothom es va lamentar perquè semblava mig gol (veure imatge).

Minuts més tard Albert Hospital en un cara a cara amb el porter enviava l'esfèrica per sobre del travesser i finalment Cristóbal tindria fins a 2 ocasions claríssimes per marcar i cap d’elles acabaria en gol (una d'elles és la què explicàvem al @cev_endirecte).

El CEVilassar estava perdonant i ho acabaria pagant molt car, potser excessivament car.

 

El últims 10 minuts de partit: un infern farcit de polèmica

Una errada, que sempre pot passar, va fer que el Guíxols agafés aire i vida pels últims minuts del partit: una cessió enrere amb el cap, l’aprofitava Ruben Martínez per marcar el 2-3 pel Guíxols (2-3, min 83). L’afició local tornava a creure en poder puntuar i des d’aquest instant fins al darrer minut del partit apretariarien i pressionarien de tal manera que el Josep Sunyer es va acabar convertint en un escenari infernal durant els seus últims instants de l’encontre.

 El Guíxols començaria a posar pilotes a l’olla i totes aquestes acabarien sent refusades per la defensa o acabarien anant a parar a les mans del porter Sergio Cano. Un Sergio Cano que, segur que ell no ho hagués volgut mai, s’acabaria convertint en el protagonista d’aquests últims minuts. Primer quan se li assenyala “retenció de més de 6 segons”: una penalització que gairebé mai s’assenyala però que ahir sí que va ser castigada (la forta pressió del públic segur que hi va influir). Aquest lliure indirecte acabaria amb una gran aturada de Sergio Cano, que enviaria la pilota a servei de cantonada.

D’allà gairebé no sortiria la pilota. I després de dos serveis de cantonada consecutius, la jugada del partit: córner a favor del Guíxols, la defensa vilassarenca treu la pilota gairebé sota pals i Sergio Cano acaba aturant l’esfèrica. Una de les aturades que, per dos motius, més mal li deuen haver fet a Sergio Cano: el primer dels motius és que el seu propi company Rubén Salvador li va xutar la mà en la mateixa acció (al intentar refusar quan el porter aturava la pilota a l’àrea petita); i el segon dels motius, del mal, es deu a la polèmica i possiblement injusta decisió arbitral de tornar a xiular “retenció de més de 6 segons”. I és que Sergio Cano es va quedar estès sobre la gespa del Mpal Josep i Suñer degut al fort impacte que acabava de rebre a la seva mà.

El porter verd i blanc i els seus companys van demanar les assistències mèdiques i mentre el porter estava al terra, amb gestos de dolor, l'àrbitre el què va fer és aturar el joc. Uns instants en què jugadors i afició local van aprofitar per no parar de protestar i queixar-se a la tripleta arbitral.  El què ningú esperava era que  Salvador Tomàs Lopez, col·legiat de l’encontre, acabés assenyalant novament 'retenció de pilota' del porter. Una decisió que va deixar amb la boca oberta a tota l’expedició verd i blanca i que va alegrar, i de quina manera, a tota la parròquia local.

En menys de 2 minuts polèmica servida en safata, després d’un partit sense problema algun. El lliure indirecte, a la frontal de l’àrea petita, l’acabaria transformant en gol Marc Medina, encara que amb moltíssima sort: la pilota tocava el pal i en un altre rebot acabava entrant al fons de la xarxa (3-3, min 92).

Amb aquesta acció s’acabava el partit i cap dels dos equips, sobretot el CEVilassar, marxava content cap a túnel de vestidors. Una marxa del terreny de joc farcida de polèmica per part d’una grada que no va acabar d’acomiadar als verd i blancs amb gaire respecte. Òbviament gran part de l’afició local va respectar i es va comportar correctament, però hem d’apuntar que algun afeccionat es va dedicar a “escopir” i a insultar de manera reiterada a uns jugadors vilassarencs que, indignats amb el què havia succeït, passaven per sota de la mateixa tribuna.

Una manera d’acabar molt trista. I tot plegat després d’un gran partit dels verd i blancs que, si no haguessin perdonat, no haurien donat peu a tots els lamentables incidents del tram final. Aquests desplaçaments sempre són complicats i tornem a tenir una lliçó més apressa: hem de seguir aquesta línia de joc però, malgrat fer 3 gols a domicili, no podem perdonar tantes ocasions.

 

La part dolça de tot plegat és que el CEV va tornar a ser superior al rival i que aquest empat a domicili fa que els verd i blancs hagin sortit, gairebé per primera vegada en la temporada, de la zona del descens. Una bona ratxa de resultats que fa que el CEVilassar sigui el millor equip de la 1a catalana en aquest tram final de la 1a volta (amb 4 victòries i 1 empat).

El proper partit del CEV: a casa del Mollet iniciant, ja, la segona volta (diumenge 12h).

 

FITXA TÈCNICA DEL "ADN GUÍXOLS 3-3 CEVILASSAR"

CLASSIFICACIÓ I RESULTATS PRIMERA CATALANA GRUP 1

 

MÉS FOTOGRAFIES PARTIT

Fotografia de l'onze titular: Fran, Cristóbal León, Rubén Salvador, Albert Hospital, Xavi de Frias, Sergio Cano, JuanPedro, Mendo, Edu Camps, Chino i Makaay.

Fotografia de la tripleta arbitral i els dos capitans

Fotografia d'una acció de joc: Mendo pressionant la sortida de pilota dels gironins.

Fotografia d'una de les múltiples accions de perill de la 1a part. En aquesta hi havia fora de joc.

Fotografia d'una ocasió claríssima per Albert Hospital. El seu xut marxa massa creuat...

Fotografia d'Albert Hospital celebrant el gol. Amb els dits fa "2", pels 2 gols del seu compte particular.

Fotografia de la carrera i de l'esforç del davanter verd i blanc Cristóbal León.

Fotografia de Sergio Cano. El porter del CEV acabaria sent el protagonista del tram final del partit...

Fotografia d'un salt en un servei de cantonada. Salten Rubén, Cristóbal i Albert Hospital.

Fotografia de la jugada del penal: Joan Tena xuta la cama d'Albert Hospital...

Fotografia d'una acció clara de gol: Cristóbal León fa un retall en comptes de finalitzar... i acaba perdent-la.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode