AD Llàntia 3-1 CE VILASSAR

30.01.2017 15:23

CAL DONAR-LI LA VOLTA!

Nova derrota d’un Primer Equip que segueix baixant posicions a la taula

La Llàntia posava el 3-0 abans del descans després d’aprofitar els nostres errors

Una millor segona part evitaria la golejada mataronina (3-1)

Els nostres tenen tota la segona volta per endavant per intentar capgirar la dinàmica

El Primer Equip segueix pagant cars els errors i la Llàntia ha estat l’últim equip en aprofitar-ho. El conjunt mataroní va ser fulminant aprofitant les errades verd i blanques al primer temps i pràcticament va deixar el partit vist a per a sentència abans del descans. A la represa, amb el 3-0 en contra, els d’Esteban Molina mostrarien més seguretat en el seu joc i, davant una Llàntia més relaxada, es veuria una segona part on els nostres podrien, fins i tot, haver entrat dins del partit (3-1).

El precedent a la primera volta ens convidava a creure que seria un partit complicat però competit fins el darrer instant. A diferència de l’encontre a Vallmorena  (0-1 en els darrers instants), en aquesta ocasió la Llàntia no tindria rival a una primera part on el Vilassar es mostraria insegur en la sortida de pilota, arribant a cometre errades poc habituals i que es paguen molt cares.

Els dos primers gols, de fet, arribaven després de pèrdues de pilota en zones molt sensibles: en sortida des de la defensa, una bona pressió dels mataronins provocaria dues pèrdues fatals que serien aprofitades per la Llàntia per posar el 2-0 en el marcador.

El marcador bé podria haver estat pitjor si no hagués estat per alguna intervenció de Quim o algun defensor dels nostres, després de cometre (tant uns com d’altres) més errades en defensa.

Els d’Esteban Molina mica en mica intentarien anar rectificant aquests errors que l’estaven deixant fora del partit. Però per si això no fos poc, l’àrbitre tampoc acompanyaria i això també desquiciaria a gran part dels jugadors. Un dels punts que més va desesperar a l’equip vers a l’àrbitre va ser una entrada duríssima i molt lletja sobre Peke: en què el jugador de La Llàntia hauria d’haver estat expulsat (va veure la groga). Aquesta seria una tònica bastant habitual al llarg del partit: amb uns locals intensos i al límit i amb un àrbitre permissiu i sense col·laborar en cap instant.

Abans del descans una nova decisió arbitral, en aquesta ocasió encertada, deixaria molt tocats als nostres: penal a favor de la Llàntia després de caure desequilibrat per un defensa verd i blanc. El penal venia precedit d’un nou error en sortida de pilota... Els locals no fallaven i transformaven la pena màxima (3-0).

Amb el cap-cot es marxava al vestuari. Temps de descans i reflexió. Tres substitucions i una mentalitat diferent per afrontar un segon temps on els nostres anirien de menys a més. Cert és que la Llàntia gaudiria d’ocasions clares davant un Vilassar que aniria a l’atac per tal de retallar distàncies. Però l’efectivitat dels locals no seria la mateixa de la primera part i es quedarien sense marcar.

Sí que marcarien els d’Esteban Molina. Un penal transformat per Peke (3-1), quan encara restava tot el tram final del partit, li donava vida als nostres.

De fet, els nostres gaudirien d’algunes aproximacions més i posarien la por en el cos a una Llàntia que no estava travessant un bon moment. Al final, però, tot es quedaria tal qual i es confirmava una nova derrota. El fet de no sumar durant dues setmanes consecutives (Cabrils aplaçat) fa que els nostres segueixin immersos a la zona baixa d'una taula, però, que està molt igualada.  En qualsevol moment, una bona ratxa de resultats (factible) faria que el Primer Equip comenci a donar-li la volta al mitjó.