ACTE DE CLOENDA DEL 90 ANIVERSARI

21.12.2011 10:41

UN FILM I UNA ASSEMBLEA QUE VAN DONAR MOLT DE SÍ

El passat diumenge es va celebrar al Teatre de La Massa el darerr acte del 90 Aniversari del Centre Esportiu Vilassar, un acte que estava dividit en dues parts: la primera d'elles era l'Assemblea de Socis i la segona es tractava de la projecció del Film "Passat, Present i Futur".

En quan a l'Assemblea de Socis (veure les dues imatges) podem destacar diverses coses: en primer lloc és que, malgrat veure's augmentada la presència de socis, segueix sense acollir un gran nombre, un fet que no agrada gens ja que fóra bo que més socis i sòcies s'apropessin a aquest tipus d'actes, ja que són actes importants per a totes aquelles persones que formen part del club. A tot això, de l'Assemblea cal destacar que l'entitat verd i blanca gaudeix d'uns bons números, ja que  s'ha tancat l'any amb superàvit gràcies a què el Centre Esportiu Vilassar ha pogut aixugar els deutes amb què es trobava fa escasses temporades. Finalment d'aquest acte també cal destacar l'anunci de l'actual Junta Directiva del club, que va afirmar que als voltants del mes d'abril se celebraran les pertinents eleccions i que ells no s'hi tornaran a presentar (podeu escoltar el "perquè" d'aquesta decisió al programa de ràdio 'FORA DE JOC' d'aquest passat dilluns).

Un cop finalitzada l'Assemblea, en la qual s'hi van aprovar tots els números, es va donar pas a la projecció del film "Passat, present i futur". El Teatre de La Massa va veure com tota la part inferior, és a dir, platea i voltants, s'omplia per poder veure en primera persona, i en exclusiva, la pel·lícula del 90 aniversari del Centre Esportiu Vilassar.

El film dóna un tomb des dels inicis de l'entitat, a principis del segle XX, passant per totes les diferents etapes que s'han anat succeint fins a dia d'avui. Per realitzar aquest viatge, la pel·lícula s'acompanya de diverses entrevistes i material audiovisual. D'entre els entrevistats, destaca la presència de socis com: Jaume Prats, Josep Maria Rosés, Miquel Vilamitjana, Andreu Galceran o Carles Povedano.

Actualment podeu visionar la pel·lícula al canal 21 de la TDT VilassarTV. Així com també podeu visionar aquest film, de manera totalment oberta i a través de les xarxes socials i aquest portal web. Aquí teniu l'enllaç per poder visionar el film

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode