ÈXIT DE LA CAMPANYA QUE NO FALTE DE NADA

27.11.2012 13:53

ÈXIT TOTAL DE L'ACTE SOLIDARI AMB"QUE NO FALTE DE NADA"

Abans de donar inici al partit que va enfrontar al Centre Esportiu Vilassar amb el Cerdanyola del Vallés, es va realitzar un acte solidari que justifica i omple de sentit a l'eslogan del CEV: "Molt més que futbol". Aquest acte va consistir en l'entrega simbòlica de joguines per part dels dos equips a Lluís Messeguer, màxim responsable i ideador de la campanya "Que no falte de nada". Durant aquest petit acte hi van ser presents membres de la directiva del Cerdanyola, així com també el seu capità, els quals també van fer entrega de joguines. Per part del CEV el seu President, Carles Povedano, acompanyat de Santi Aparicio (Marqueting i Comunicació del club) van ser els encarregats, juntament amb el capità Fran Fuentes, de fer entrega de les joguines.

Durant els instants previs al partit tots aquells que entraven al Mpal de Vallmorena per veure el partit i entregaven una joguina: se'ls feia entrega d'una entrada gratuïta per veure el matx. Van ser moltes les persones que van respondre positivament davant aquesta iniciativa solidària. Al final, entre uns i altres, el CEV va aconseguir aplegar al voltant de les 300 joguines. Una xifra molt positiva i que de ben segur que ajudarà a engrandir la màgia d'aquest projecte solidari encapçalat, des de ja fa 5 anys, per Lluís Messeguer.

Des del CEVilassar volem agraïr a totes i cadascuna de les parts implicades en aquest acte: al Primer Equip del CEV, a la directiva del club, al mateix Cerdanyola, als socis i sòcies del CEV; així com també al propi Lluís Messeguer. Gràcies a tots es va poder dur a terme un acte molt especial i que diu molt sobre tots vosaltres. Al final es van poder aplegar al voltant de 300 joguines. Per tant, uns números davant els quals no podem fer res més que aplaudir. Aplaudir a tots els qui heu col·laborat a que, amb la vostra joguina, poguem veure molts somriures en nens i nenes que mereixen tenir il·lusions en aquest proper Nadal.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!!

 

Pàgina web d'interés > https://www.quenofaltedenada.org/

Entrevista a Lluís Messeguer al programa del CEVilassar, Fora de Joc > https://www.ivoox.com/fora-joc-26-novembre-2012-audios-mp3_rf_1602384_1.html

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode